sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Onnistunut viikonloppu kotona, siisti olohuone pienellä ripauksella uutta


Sunnuntai ilman minkäänlaisia menoja. Luksusta! Ehkä ne pari ylimääräistä vapaapäivää tällä viikolla kipeän tytön kanssa ovat vaikuttaneet siihen, että on harvinaisen kiireetön olo. Kaappejakin olen käynyt läpi ja koko koti on nyt ihanan siistissä kunnossa. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, minä en oikein osaa rentoutua, jos jokin paikka on rempallaan.  Siivoan ja siivoan, vaikka urakka lapsiperheessä on käytännössä loputon. Nyt kun kaikki on järjestyksessä (lukuun ottamassa yläkerrassa kesken olevia leikkejä), voin nauttia.

Viikonloppu on siinäkin mielessä ollut harvinaisen ihana, että lapset ovat touhunneet vaikka mitä yhdessä hyvässä sovussa. Äidille on järjestetty useampia hip hop- ja muita tanssiesityksiä, on läträtty leikkiastioilla, yhdistetty lego friendsit, prinsessalegot, tekniikkalegot ja lego-Porchet samaan leikkiin jne. Tuntuu nykyään olevan enemmän kuin tavallista se, että varsinkaan nuo pienemmät kaksi eivät tahtoisi muuta tekemistä keksiä kuin padin peluun ja telkkarin katsomisen, mutta nyt ei ole tarvinnut patistella ja kieltää ollenkaan, leikit ovat syntyneet innolla ja luonnostaan.

Olohuone meillä näyttää tänä talvena valkoiselta, ripauksella mustaa ja luonnon sävyjä. Ison pinon vaaleanpunaisia tyynynpäällisiä laitoin juuri laatikkoon ja mietin, tuleeko niitä enää ikinä käytettyä. En kuitenkaan ennen kesäkuuta uskalla kirpparillekaan laittaa, koska itseni tuntien pastellien kaipuu voi ihan yllättäen iskeä myöhemmin keväällä.

Jotain pientä uuttakin meidän olohuoneessa on, huomaatteko mitä?
  

Tämän yhden H&M:n tyynynpäällisen tilasin lastenvaatetilauksen mukana. Todella hyvä saavutus, että tyydyin vain yhteen, joka täydensi olohuoneen ilmettä.

Rentoa sunnuntai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Kaunista teillä <3 Minulle iski jo nyt armoton hempeiden sävyjen kaipuu, joten kaapista kaivoin vaaleanpunaista esille vaikka syksyllä tuntui samalta kuin sinulla nyt: Käytänköhän noita enää ikinä :D Niin se vaan mieli kaipaa taas vaaleita sävyjä!

  Leppoista sunnuntai-iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että varmaan se mullekn josain vaiheessa taas iskeaa :D Sama on aina joulun ja punaisen kanssa. Marraskuussa tuntuu, että tänä vuonna meidän joulu on ihan valkoinen, mutta joulun lähestyessä on pakko saada vähän punaista esille.

   Poista
 2. Kaunista ja valoisaa, uskon, että vaaleanpunaiset ym pastillit ilmestyvät taas keväämmällä. :D Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Kaunista kertakaikkiaan! Mustavalkoiseen on kyllä helppo yhdistellä keväisiäkin sävyjä tarvittaessa. 😍

  VastaaPoista
 4. On teillä kaunista! Ihastuin ikihyviksi parioviin sekä terassille? vievään ruutuikkuna oveen!
  Lasten sopuisia leikkejä on kyllä ehdottomasti kiva seurata, etenkin kun usein joku jossain vaiheessa pahoittaa mielenstä tai ärsyttää sisaruksia tahallaan!
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna! Noista ovista saa olla kiitollinen talon edellisille asukkaille 😊

   Poista
 5. Kauniilta näyttää teillä... mulla hiukan sama ongelma... joulun jälkeen tuntuu, että kaikki värit olisivat kadonneet, kun siivosin punaiset tekstiilit, valot ja osan kynttiläkipoista pois... nyt kaipaisin jotain väriä, jota laittaisin ympäriinsä... jotenkin oranssi vois olla sellaista, mutta kaupoissa on vaan puuterinsävyisiä tekstiilejä ja voi olla, etten kauan jaksaisi kovin pirteää väriä katsella enkä vielä viitsi sisustaa keväisiä saatikka kesäisiä kukkasellisia tekstiilejä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tällainen välivaihe tosiaan. No, ennen kuin huomataankaan, on jo pääsiäinen 😊

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!