torstai 21. marraskuuta 2013

Boom kah

Robin saapui meidän nurkille Ouluun viime lauantaina ja keikka oli loppuunmyyty. Itse ostin liput jo syyskuussa heti niiden tultua myyntiin esikoisen synttärilahjaksi.

Valmistautuminen keikalle oli tarkkaa. Korvikset ja vaatteet sekä kampaus piti tarkkaan valita. Hiustyyli löytyi Topmodel -lehdestä, vaatteet ovat viime viikolla saatuja H&M:n aletilauksia, jotka neiti yhdisteli itse haluamallaan tavalla. Tärkeää oli sekin, kummalla puolella päällä oleva mekkopaita roikkuu.


Lauantaina Eino-myrsky jylläsi Oulussa ja keikalle piti JONOTTAA. Ihmiset seisoivat jonossa 1-2 tuntia ennen kuin pääsivät sisään. Minä päätin viime hetkellä vaihtaa liput VIP-lipuiksi, joten selvisimme jonotukselta ja näimme keikan esteettömästi parvelta. Toisaalta jonossa seisoneet tuttavat kyllä pitivät keikkaa jonotuksen arvoisena. 

Esikoinen ja äiti olivat innoissaan ja lauloivat mukana, kuopusta vähän jännitti. Hänellä oli kuulosuojaimet korvissa ja lopulta hän nukahti keikan aikana äidin syliin. Kotona kuitenkin neiti lauleli onnellisena Frontside Ollieta.


Keikan jälkeen kävimme lasten kanssa hakemassa hampurilaiset ja jatkoimme matkaa Kärkkäisen ilotulitukseen. Ilotulistusta keskimmäinen ei kuulemma ikinä unohda, niin hieno se oli.

Meillä oli ihana sunnuntai.

Boom kah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!