lauantai 16. marraskuuta 2013

Pomp de lux -kutsuilla alehankintoja tekemässä

Kaveri järjesti tänään Pompin alekutsut ja pääsin sinne kahdestaan ekaluokkalaisen kanssa. Ekaluokkalainen meillä on erityisen ihastunut Pomppiin, pienemmillä käytän lähinnä miikkaria. Näillä kauden viimeisillä kutsuilla osa tuotteista on -25% ja lähinnä tuota alevalikoimaa vain katsastinkin, kun varsinaisia tarpeita ei ollut.

Ekaluokkalaiselle neidille tilasin Bakersfield blousen. Itse ihastuin tähän curryn värisenä, mutta esikoinen halusi tämän viininpunaisen. Jos olisi taipunut curryyn, olisin ostanut myös samanväriset sukkahousut - olisi ollut niin ihana yhdistelmä vaikkapa mustien tai farkkushortsien kanssa.


Housuista tilaukselle menivät kuvan Istanbul legginsit mustana. Myös kuvan toppaliivi on minusta aivan ihana, mutta sen verran hintava, etten raaskinut vieläkään sitä tilata. Jos näitä päätyy puolen hinnan tai 70%:n aleen nettikaupassa, niin sitten en voi enää vastustaa kiusausta.


Lisäksi esikoinen saa hipsteripaketin. Nämä hän olisi halunnut jo edellisillä kutsuilla, joilla kävimme, mutta koska miikkarilla on minusta vielä ihanampia pilvihipstereitä myynnissä, en silloin suostunut näitä tilaamaan. Nytkin olisin jättänyt tilaamatta, mutta koska yli 65€:n tilaukset sai ilman postikuluja ja ilman näitä tilaus olisi ollut 58€, niin laskin, ettei näille käytännössä jää hintaa juuri ollenkaan, kun vähentää tuon säästetyn toimituskulun paketin hinnasta.


Viisivuotiaalle pojalle tilasin Baggy jeansit. Häneltä on edelliset farkut jääneet pieneksi ja vaikka aikeissa on tilata myös miikkarin denim pantsit, niin nämä olivat minusta hauskat kaverit niille esimerkiksi synttärijuhlakäyttöön. Vähän kyllä jännittää, suostuuko housujen mallista tarkka poika näitä pitämään, katsotaan...


Viisivuotiaalle olisin halunnut myös Wakefield pulloverincurryn värissä (olen jostain syystä tänä syksynä ihastunut tähän sävyyn ja harmittaa älyttömästi, että en ole tämänväristä neuletakkia itselleni löytänyt!). Tämä sävy kuitenkin valitettavasti oli jo loppunut hänen koossaan, joten neule jäi tilaamatta.


Pienten tyttöjen puolella alessa olisi ollut ihana farkkumekko, jonka tilasin meidän kuopukselle jo aikaisemmin syksyllä. Uusia vaatteita en nyt kuopukselle tilannut.

2 kommenttia:

  1. Meidän poitsu kyllä kelpuuttaa pompin baggy -malliset housut mukisematta (toisin kuten siskonsa..) On ne kyllä veikeän näköiset! - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oskari on tarkka housuista. Me&I:n joogia ei kelpuuta, kun "lököttää liikaa" jne. Siksi vähän jännään, mutta pitää testata ja palauttaa, jos tulee heti täystyrmäys. Olisin käskeny jo kutsuilla sovittaa, jos olis päässy mukaan. Hauskannäköiset ne kyllä on!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!