tiistai 19. marraskuuta 2013

Party lite -paketti saapui

Huolimatta Postin huonosta palvelusta, Partylite-paketti saatiin vihdoin kotiin (Partyliten sopimuksen mukaan paketti pitäisi toimittaa meille kotiin sovittuna ajankohtana, mutta paikallinen posti ei suostu sopimaan muuta aikaa kuin yleisen jakelun yhteydessä, jolloin emme ikinä ole kotona. Hain siis kaksi isoa laatikkoa itse postista)

Vaikka ärtymystaso pakettia hakiessa oli korkealla, paketin sisältö pelasti tilanteen. Partylite-emäntä saa valita ilmaisia tuotteita kutsujen myynnin mukaan määräytyvällä summalla. Tuolla summalla miehen kanssa neuvoteltuani päädyimme ostamaan porosomisteparin.
Lisäksi sain tuolla emännänedulla toisen näistä hauskoista kakkutarjotin -kynttilänjaloista. Toisen sain puoleen hintaan. Minusta nämä oli ihanannäköiset ja ajattelin, että näitä voi käyttää näppäräti kattauksessa sekä kynttilöille että miksei vaikka suklaakonvehdeille tai muille herkuille.


Marraskuun emännät saivat lisäksi ostaa vuodenaikalyhdyn 75%:n alennuksella. Käytin edun hyväkseni ja tästä riitti ainakin ensimmäiseksi illaksi iloa lapsillekin: lumihiutaleet pyörivät kynttilän lämmön voimalla.4 kommenttia:

  1. No kylläpä on ihanaa tunnelmaa, nyt onkin pakko poltella kynttilöitä, että selviää tästä pimeästä ajasta, oikein mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on tosiaan ihana poltella kynttilöitä ja nauttia niiden tuomasta tunnelmasta. On ihanaa tehdä koti sen näköiseksi, että viihtyy <3

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!