lauantai 23. marraskuuta 2013

Ensimmäiset jouluvalot

Uusi koti vaati uudet jouluvalot, ikkunoita on niin paljon enemmän ja ne ovat niin erilaisia kuin edellisessä kodissa. Valinta ei ollut helppoa, mutta ikkunaruudut rajoittivat vaihtoehtoja. En halunnuut mitään ruudun keskellä roikkuvaa valoa ikkunaan. Päädyin siihen, että kyntteliköt ovat ainoa ratkaisu olohuoneen ikkunoihin - ja väriksi tietenkin valkoinen.

Hintavertailun jälkeen päädyimme ostamaan kymmenen Konst smiden kynttelikköä Bauhausista, hinta siellä vain 5,90€ - paikallisessa Halpahallissa yli 10€. Nyt loistavat kynttelitköt avaran olohuoneemme jokaisessa ikkunassa. Perinteiseen taloon perinteinen ratkaisu.4 kommenttia:

 1. Oih ihana, oletteko käyneet katsomassa miltä näyttää rantatielle - varmaan kauniilta! Niin ja teillä on tuollaiset ikkunalaudat, mille laittaa kyntteliköt. Itekkin yritin viritellä tähteä ikkunaan (kirosin taas tämän talon sähkösuunnittelijan. Voi, kun olisi itse saanut ne suunnitellla) ja totesin kaiken säätämisen jälkeen, että lamppu on palanut - se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla käyty, pitääpä käydä siellä lenkkeilemässä :) Näistä tosin kuusi on tuohon naapuriin päin ja neljä "vain" Rantatielle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että muidenkin mielestä ratkaisu oli onnistunut :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!