maanantai 11. marraskuuta 2013

Mekko- ja tunikakaappien kartoitus

Riikka kyseli blogissaan, kuinka monta mekkoa kenenkin kaapista löytyy. Viikonloppuna mummo tästä tietämättä laitteli mekkoja hengarelle roikkumaan ja niinpä päätin nostaa mekot rekille kuvattavaksi ja laskettavaksi - sairastupaa kun täällä kotona hoidan ja aikaa on (no joo, olisihan minulla myös muita siivoushommia, mutta huonosti nukutun yön jälkeen tämä tuntui juuri sopivan kevyeltä ja viihdyttävältä hommalta.)

Meiltä löytyy kaksi neitiä, 7-vuotias ja kohta 3-vuotias. Pienemmän kaapin siivosin vastikään ja laitoin pieneksi jääneet myyntiin, joten hänen mekkovarastonsa on erittäinkin maltillinen siihen nähden, että hän ei juuri muita vaatteita käytä kuin mekkoja. Esikoisella sen sijaan taitaa olla muutama unohtunutkin mekko laatikon pohjalla, näitä voisi ehkä alkaa karsia. Koululainen harvemmin edes mekkoja päälleen pukee, tunikoita kyllä silloin tällöin.

Meidän vaatekaappi on erittäin Me&I-painotteinen, Me&I-mekkoja ja -tunikoita löytyi yhteensä 25 (sen lisäksi äidin kaapissa näitä olisi iso liuta, niitä en nyt laskenut mukaan).


Me&I:n avulla valkoisen kotimme vaatekaappi on ihanan värikäs. On keltaista, 


valkopohjaista,


turkoosia,


vihreää,


vaaleanpunaista


ja tummanpunaista.


Me&I:n lisäksi löytyi kaksi kaunista Metsolaa,


kolme Pomp de luxia,


kaksi H&M:ää, kaksi Name itiä, yksi Lindex, yksi Zalekua ja yksi tuliaisiksi saatu neulemekko.


Lisäksi on vielä juhlamekot: molemmilla neideillä New Yorkista tuodut prinsessaunelmat sekä esikoisella KappAhlin musta juhlamekko, joka on hänen oma suosikkinsa.


Naamiaisasuvarastosta löytyy vielä näiden lisäksi kolme prinsessamekkoa, jotka niin ikään ovat kuopuksella ahkerassa käytössä.

Kaiken kaikkiaan siis tyttöjen kaapeissa oli yhteensä 44 mekkoa. Mites teillä?

2 kommenttia:

  1. Kaunis kokoelma ja ihanan värikäs tosiaan :) Minä pelkään, että meidän kahdella tytöllä on kaikkiaan lähemmäs sata mekkoa - yli 80 ainakin, kun kesäisiä juhlamekkoja on niin moneen lähtöön. Tällaisia inventointeja pitäisi tehdä useammin ja myös sinne äidin kaappiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Katottiin nyt samalla esikoisen kanssa tuo hänen pinonsa ja laitetaan muutama eteenpäin. Kuopuksella tosiaan lähti kaapista puolet pois, kun katsoin pieneksi jääneet läpi kuukausi sitten, mutta jos Me&I-kauden ja joulun jälkeen laskis uudestaan, voi lukema olla taas toisenlainen... ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!