maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikonlopun hankinnat: kirppistelyä ja ripaus joulua

Lauantaina pääsin yksin kaupungille - kiitos mummon ja vaarin. Lähden huomenna reissuun ja Forexille oli päästävä rahanvaihtoon. Samalla kuitenkin hyödynsin tilanteen kiertämällä muitakin liikkeitä. Piipahdin Biltemassa, kiertelin kirppiksellä, tein hankintoja Kodin ykkösen alesta ja keskustassa kävin Stockalla, H&M:llä ja Tiimarissa.

Kirppikseltä mukaan tarttui pari neuletta esikoiselle. Neuleita neidin kaapissa ei juuri ole ollut.H&M:ltä mukaan tarttui alessa ollut toppatakki esikoiselle kaupunkitakiksi. 


 Muissa kaupoissa fiilistelin jo vähän joulua: punaisi kynttilöitä ja paketointitarpeita


sekä valkoisia koristeita ja papereita korttiaskarteluihin.


Jouluvalojen hankinta uuteen kotiin ei olekaan ihan helppo juttu. Ikkunoita on paljon, mutta ne ovat perinteisiä ruudukollisia eli keskellä roikkuva lamppu jäisi ruudukon eteen. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin perinteisiin kynttelikköihin. Perinteistä perinteiseen kotiin.

Lisäksi Kodin ykkösestä nappasin matkaan valkoiset istuintyynyt lasikuistin tuoleihin ja Tiimarista muovikassillisen synttäritarpeita kuopuksen ja keskimmäisen joulukuussa juhlittaviin kemuihin. Kaikki synttäritarvikkeet olivat Tiimarissa puoleen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!