perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusta ja Hessu Hopo -kakkua


Iloista ja rentouttavaa juhannusta! Meillä saadaan juhannuksen lisäksi juhlistaa Heikki-veljeni syntymäpäivää. Paavo-veljelle tein pääsiäisenä Paavo Pesusieni -kakun (kuvia täältä), joten Heikki-veljelle piti tehdä jatkumoksi Hessu Hopo -kakku. Ehkäpä värkkään Jaakolle syksyllä Jaska Jokusen. Mies ei kuulemma kuitenkaan halua Mikko Mallikasta ;)

 Juhannusta juhlimme Vuokatissa. Hessun askartelin eilen illalla kotona ja kakun viimeistelin tänään paikan päällä. Nyt jälkikäteen harmittaa, että menin tuon nurmikon tuohon lisäämään, olisi ollut parempi ihan näin. Mutta hyvä niinkin. Täytteenä kakussa tällä kertaa kesän parasta antia eli mansikoita ja kermavaahtoa. Tätä makuelämystä en halunnut peittää kuorruttamalla kakkua kokonaan sokerimassalla, joten siksi laitoin Hessun mansikkamaalle pötköttämään.

 Vuokatissa aurinko on paistanut. Lapset ovat viihtyneet mummon kanssa ulkona ja illa päälle on ehditty ihastella kokkoa (eipä  muuten oltu yksin) ja saunoa. Nyt yritän saada lapsia nukkumaan. Jospa sen jälkeen vielä istuisi iltaa aikuisseurassa keskiyön auringon valaistessa.Rentouttavaa keskikesän juhlaa jokaiselle viileästä ilmasta huolimatta!

(Ja muistakaa osallistua Särkänniemen arvontaan täällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!