maanantai 9. kesäkuuta 2014

Uudet verhot: prinsessat vai mummot?


Aika lailla tarkalleen vuosi on kulunut siitä, kun muutimme uuteen kotiin. Sisustus on edelleen monin paikoin vaiheessa. Viikonlopun aikana on otettu taas yksi askel eteenpäin: neiti I:n huoneeseen laitettiin pimennysverhon kaveriksi verhotanko ja verhot. Edelleen kuitenkin arvon, ovatko verhot sopivasti prinsessamaisen hempeät vai pikemminkin mummomaiset. Mitä olette mieltä? Palautusoikeus on vielä verhoilla voimassa eli pidetäänkö vai etsitäänkö parempia?


Neiti I:n, meidän kuopuksen, huone toimii myös vierashuoneena. Huone on itse asiassa niin sanottu kirjastohuone, joka on pariovilla erotettu olohuoneesta. Se on tilava ja siksi siihen on sijoitettu myös levitettävä rautasohva. Kun meillä on vieraita, neiti I itse nukkuu äidin ja iskän makkarissa.Mutta hei, mitä tehdään verhojen kanssa...?

6 kommenttia:

 1. minusta ne ovat kivat.Iida kasvaa niin prisessa vaihe menee ohi jossain määrin. Jospa ne ovatkin mummoprisessan verhot. Voihan noihin laittaa esim. perhosia tai rusetteja, antaa neiti-prisessa vaikutelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eipä noihin tosiaan loppuelämäksi tarvitse sitoutua ;) Neiti itse kyllä rakastui verhoihin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kiitos kommentista! Ehkä katselen niitä nyt toistaiseksi :)

   Poista
 3. Musta noi on just hyvät!! <3 Tosi kivasti passaa tuonne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ne nyt siihen jää :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!