maanantai 23. kesäkuuta 2014

Keinutuolin uusi elämä + virkattu rahi vol.3


Tämänkin päivän olemme olleet miehen kanssa kahdestaan kotona. Tai no, pikemminkin kahdestaan kaupungilla. Lähdimme paljua katsastamaan aamusta ja tulimme kotiin vasta viiden maissa. Paljua ei ollut  nähtävillä, mutta alennusmyynneissä aika kului mukavasti ja muutama löytökin tuli tehtyä: paras ehkä Eurokankaasta. Siitä lisää lähipäivinä.


Jo ennen Tampereen lomaa mainostin teille, että olen puuhaillut vanhan keinutuolini parissa. Olen saanut tämän joskus parivuotiaana, yli kolmekymmentä vuotta sitten. Värityksenä oli alunperin punaista ja puuta. Nyt se sai uuden valko-harmaan (sisustukseen sopivan) värityksen. Mitäs tykkäätte?


Keinutuoliprojektin lisäksi tämän aikuisten loman ja talon hiljaisuuden ansiosta sain vihdoin päätökseen myös kolmannen rahin virkkauksen. Aikaisemmat tekemäni ovat vaaleanpunainen ja valkoinen. (Teko-ohjeet ja postaus ensimmäisestä eli vaaleanpunaisesta löytyy täältä.) Viimeisen väriksi valitsiin harmaan ja olen erittäin tyytyväinen valintaan. Nyt pitäisi vaan miettiä, mille nurkalle olohuoneessa nämä kaikki pienet ihanuudet asettelen. Ehkä jokin niistä pääsee yläkerran aulaan.


Huomenna suuntaan Vuokattiin lapsia hakemaan. Mies jää kotiin pihahommia tekemään. Ajattelin, että voisin poiketa Muhoksella kirppiksellä matkalla. Pitää ottaa ilo irti mahdollisuudesta pysähdellä omien mielitekojen mukaan.


Muistakaapa edelleen Särkänniemen arvonta täällä ja pysykää lomastakin huolimatta kuulolla - lisää huippuarvontoja sekä sisustukseen että lomailuun liittyen luvassa pian!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo keinutuoli! Kauniin värinen! Hauska ja piristävä idea toi virkattu rahinpäälinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On niin ihanaa, kun saa vanhasta uutta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosi nopea tehdä, jos vaan noita Ikean pikkuraheja tai muita vastaavia löytyy pohjaksi :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!