maanantai 2. kesäkuuta 2014

Parvekkeen uusi ilmeMeillä on esikoisen huoneen yhteydessä parveke, joka jäi viime kesänä aika vähälle käytölle. Näin jälkikäteen ajateltuna se saattoi johtua siitä, ettei parveke ollut kovin viihtyisä viime kesänä. Parvekelaatikoihin istuttamani kukat kuolivat hetkessä ja mitään muuta en parvekkeelle vienytkään. Tänä kesänä päätin tehdä muutoksen asialle. Ripustin Ikean sänkykatoksen roikkumaan parvekkeella olleesta koukusta, kannoin käyttämättömänä olleen pikkupöydän ja -tuolit parvekkeelle. Ostin Hemtexistä vahatun pöytäliinan ja koristelin pöydän tarjottimella, kukilla ja kynttilällä. 


Ainakin siinä mielessä parvekkeen laittaminen on onnistunut, että heti ovat lapset halunneet viedä kaverinsa parvekkeelle. Mieleni tekisi vielä viedä parvekkeelle mukeja ja vesikannu tms.

(Oikeasti parvekkeelle pitäisi kuitenkin tehdä vielä uusintamaalaus, kaiteiden maali on onnettomassa kunnossa. Samoin lattia. Ja samantien voisi maalata myös nuo pikkukalusteen valkoisiksi.)

Halusin parvekelaatikoihin tänä kesänä kukkia, jota kestäisivät minunkin käsittelyssäni pidempään kuin viikon. Kyselin Facebook-sivulla vinkkejä ja sainkin niitä ihanan paljon, kiitos kaverit! Yksi ystävä laittoi heti perään viestiä, että on lähdössä puutarhalle ja voisi hakea minut matkaan. Eihän siitä tarjouksesta voinut kieltäytyä. Puutarhareissulla päädyin ostamaan parvekkeelle riippupelargonioita ja miljoonakelloja. Toivotaan, että nämä pysyvät hengissä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!