torstai 12. kesäkuuta 2014

Lomakuulumisia ja OIH! -arvonnan voittaja


Eilen paistoin aurinko niin ihanasti, että kuvaaminen oli hankalaa. Käytiin tyttöjen kanssa kävely/pyörälenkillä jätskikioskilla ja samalla katsastettiin paikallisen iltatorin tarjonta. Kiva idea, harmittavan vähän asiakkaita paikalla! Toivottavasti paikalliset löytävät torin kesän mittaan.

Erityisen positiivista lenkissä oli se, että neiti I (3,5v) pyöräili tuon matkan jo sellaista vauhtia, että äidin piti juosta välissä. Huhtikuussa, kun kaivettiin pyörä esiin, meni samaan matkaan reilusti yli puoli tuntia. Nyt se taittui jo noin kymmenessä minuutissa. Neiti A (kohta 8v) pyöräili edellä kotiin ja oli kattanut meille iltapalapiknikin terassille. Sinne pääsi vain temppuradan suorittamalla - tulipa äidinkin pompittu kengurupallolla olohuoneen läpi ;)

Tänään sitten taas sataa... No, saapa meidän kasvimaa vettä ja tämä mamma malttaa touhuta sisällä. Aamulla maalailin viimeisiä kerroksia työn alla olleeseen lasten keinutuoliin. En malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teille!

OIH! Lastenvaateverkkokaupan arvonta päättyi eiliseen ja tällä kertaa Random.org valitsi voittajaksi Sikuriinan kommentilla:
"Heh, veikeä perhonen. Olisi kiva parvekkeelle tai lahjaksi askartelusta pitävälle kummitytölle :) mukana kolmella arvalla.
                                                                                     s.kansakoski(at)luukku.com"

Onnea voittajalle! Laitahan yhteystietoja sähköpostilla, niin OIH! lähettä sinulle perhosen askarreltavaksi.
Uutta, ehkä jopa entistäkin ihanampaa ja jokaiselle sopivaa arvontaa luvassa parin viikon sisään.

Aurinkoisempaa juhannuksen odotusta!

Hansuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!