torstai 26. kesäkuuta 2014

Pikaiset remppaterkut ja Särkänniemi-arvonnan voittaja


Terkkuja kotoa! Ajelimme lasten kanssa aamulla Vuokatista kotiin takakontti pullollaan. Menomatkalta tarttui mukaan kiva pikkupöytä ja ikkunanpoka sekä Torista ostetut yöpöydät. Pikkupöytä pääsi heti olohuoneeseen, ikkuna ja yöpöydät odottavat tuunausta. Siihen voikin mennä joku tovi ennen kuin ehdin noiden pariin, koska tänään aloittelin jo vuoden mielessä ollutta esikoisen huoneen remonttia. Olen taistellut tapetin kanssa jo useamman tunnin, mutta kovin hitaasti se tuntuu seinästä irtoavan. Nyt kaikki vinkit helpompaan tapetin poistoon ovat erittäin tervetulleita! ;)

Särkänniemen Koiramäki-arvonta päättyi eilisiltaan ja voittajaksi random.org arpoi tällä kertaa arvan nro 36: Samsamin kommentilla:

Kahdella arvalla mukana, Koiramäki oli itsestä lapsena ihan huippu ja olisi kiva 18 vuotta nuoremmalle pikkuveljellekin sitä esitellä. 3-vuotias jo varmasti tykkäisi.
sampsapie(AT)gmail.com

Mukavaa Koiramäki-päivää Samsamille ja pikkuveljelle!

Muistakaa osallistua Nokian Edenin kylpyläloma arvontaan täällä ja muistakaa seurailla blogia, koska loma-arvontojen sarja jatkuu heti huomenna. Silloin pistetään Asuntomessu-lippuja jakoon :)
2 kommenttia:

  1. Meidän höyrypesuri oli joskus kaverilla lainassa ja se sillä viimeisenä konstina irrotteli tapettia. Asuntomessu-arvontaa pitäneekin osallistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä hainkin jo tässä lasten nukahdettua kaverilta höyrystimen lainaan. Peukut pystyyn, että toimii! Tämänpäiväistä vauhtia olisin varmaan jouluna valmis ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!