tiistai 10. kesäkuuta 2014

Teippitarha


Teippiä sinne, teippiä tänne. Miten ihania teippejä onkaan olemassa ja kuinka monia mahdollisuuksia tällaiselle pikkutuunaajalle ne tarjoavatkaan...! Sain valita Teippitarha -nettikaupasta muutaman tuotteen blogiin testaukseen. Ensiksi ajattelin valita sekä teippejä että paperipillejä, mutta ihania pitsiteippejä oli niin monenlaisia, että niitä piti saada useampia. Sitä paitsi paperipillejä minulla on vielä ihan kiitettävästi varastosta edellisten tilausten jäljiltä. Paperipillien ja teippien lisäksi Teippitarhassa olisi ollut mm. liitutaulutarraa ja -tusseja sekä painokirjasimia. Ennen kaikkea tuohon kauppaan kannattaa kuitenkin tutustua valtavan ja erittäin kohtuuhintaisen teippivalikoiman ansiosta. Kauppaan pääset täältä.


Mitä minä sitten teipeillä tein? Muutama vinkki alla. Aloitin projektista, joka oli ollut mielessä jo pidempään. Olin ostanut lasisen kynttilänsuojan Halpa-Hallista jo pari viikkoa sitten ja isäni oli pyynnöstäni lähettänyt minulle muutaman vanhan kuvan sähköpostiin. Valitsin tämän äitini yksivuotiskuvan ja siirsin sen Foto transfer potchilla lasille. (Lisätietoja foto transferista ja sen käytöstä täältä.) Viimeistelin kuvan teippaamalla sille kehykset pitsiteipistä ja lisäksi teippasin pitsirenkaan lasin alaosaan.


Tämä sopisi erinomaisesti terassille tunnelma luomaan ja hämärän tullen kynttilän kanssa se vasta pääseekin oikeuksiinsa.
Teipeillä saa helposti piristettyä kaikkia pieniä lasipurkkeja, kuten tätä pilttipurkkia ja suolakurkkupurkkia.


Itse ihastuin erityisesti tähän kruunukuvioiseen pitsiteippiin. Harmi, ettei kuvio näy selvästi näissä kuvissa.


Teippitarhan sivuilla vinkattiin myös käyttämään teippejä juomalasien piristyksenä. Ajatelkaa, miten näppärä tapa erottaa oma lasi joukosta?!? Muutamaa erilaista pitsiä varastoon ja merkkiteipit laseihin ennen juhlia. Vielä ehtii varustautua teipeillä juhannusjuhliin! Parhaiten lasien teippailuun sopivat MT masking -teipit (klik), koska ne myös irtoavat lasista helposti jälkiä jättämättä.


Mitäs tykkäätte? Keksittekö muita vinkkejä, joihin teippejä voisi hyödyntää?


P.S. Muistakaa käydä osallistumassa huomenna, ke 11.6. päättyvään arvontaan täällä.2 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita! :) Ihania nuo pitsiteipit, noita täytyy ehdottomasti päästä testailemaan! Noitahan voi käyttää vaikka missä!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!