torstai 17. heinäkuuta 2014

Hääpäivän juhlintaa Torerossa


Eilen vietimme miehen kanssa yhdeksättä hääpäivää, toissapäivänä tuli kymmenen vuotta kihloihin menosta. Tuolloin olimme mökillä Kallaveden rannalla. Meillä oli ollu kavereita saunomassa seuranamme mökillä. Heidän lähdettyään kotiin mies halusi lähteä soutelemaan. Minä olin väsynyt ja yritin ehdotella vaan nukkumaan menemistä, mutta mies piti pintansa ja hyvästä syystä: Järvellä hän kaivoi taskustaan esiin sormuksen ja kuohuviinipullon. Hääpäivä päätettiin samantien.

Yhdeksään avioliittovuoteen on mahtunut iloa ja surua, naurua ja kyyneleitä, yhteisiä lomia ja arjen aherrusta. Tärkeimpiä asioita yhteisessä elämässämme ovat kolme rakasta lastamme, joiden tahdissa arki kulkee.

Eilen pääsimme miehen kanssa kahdestaan hääpäivää juhlistamaan kaupungille. Olin jo alkukesästä saanut blogiyhteistyön merkeissä lahjakortin S-ryhmän espanjalaistyyliseen ravintoon Toreroon. Päätimme käyttää lahjakortin tämän erityisen illan kunniaksi ja lähdimme syömään oikein pitkän kaavan kautta, viinin kera. (Torero on tosin hyvä valinta myös lapsiperheen ravintolaksi, siellä on tilava leikkinurkkaus!)


Torero on sisustettu espanjalaiseen henkeen sopivasti. On tiiliseinät, punasävyisiä kukka, posliinikannuja ja avokeittiö, härkiä, viinejä, viinilaseja jne. 

Alkuun keittiömestari tarjoaa vuohenjuustokeittoa, joka maistuu hyvin tällaiselle vuohenjuuston ystävälle.


Menu sisältää houkuttelevan tapas-listan ja sieltä valitsin itselleni alkupalaksi Manchego-juustoa. Mikä ihana yhdistelmä punaviinin kanssa!


Olen kyltymätön leivän puputtaja, joten varsinaiselta ruokalistalta poimin Kanabocadillo-leivän. Tämän olen aikaisemminnkin Torerossa syönyt ja tyydyin varmaan valintaan. Mies otti pihvin ja täytyy sanoa, että se näytti niin houkuttelevalta, että annoskateus meinasi iskeä. Ensi kerralla käännyn Torerossa pihvivalikoiman puoleen!


Pääruuan jälkeen maha oli niin täysi, ettei suklaakakku enää uponnut. Jälkiruuaksi sai riittää jäätelöpallo, ihanan raikasta metsämansikkaa!

Viime viikolla olimme yötä myöten poissa kotoa, joten tällä kertaa palasimme illallisen jälkeen kotiin nukuttamaan lapset. Illan hämärtyessä nautimme vielä omassa olohuoneessa lasilliset kuohuvaa.


Ensi vuodeksi olisikin sitten ihana alkaa suunnitella kymmenenvuotishääpäivämatkaa kahdelleen!


2 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä nuo ihanat kuoharilasit ovat, joissa on tuo Home- painatus? Kotiuttaisin noi aika nopsaa meidänkin talouteen, ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AmandaB:n alesta tilasin, löytyy täältä http://www.amandabshop.com/shop/product?q=3706 27€/6kpl - ei paha hinta minun mielestä :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!