keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Nukensänky uusiksi

Viime viikon tuunausten sarja jatkuu. Kuten jo aikaisemmin sanoin, olen jäänyt ihan koukkuun tähään maalailuun ja fiksailuun.


Aikaisemmin käsittelin oman lapsuudenaikaisen keinutuolini maalaamalla ja sisustustarralla (klik), ja tämä nukensänky ikäänkuin jatkoi sarjaa. Olen saanut tämänkin niin ikään lapsena ja nyt punaisesta retrosängystä tuli hempeä prinsessasänky. Kun olin aloittanut maalin hiomisen, koin sisässäni piston siitä, että tuhoanko nyt arvokkaan retrohelmen muuttamalla sitä, mutta toisaalta tykkään lopputuloksesta valtavasti ja se sopii meillä monin verroin paremmin. Saavat nukkeleikit uuden elämän, kun saan nukkeleikkinurkkauksen laitettua yläkerran aulaan valmiiksi!


Hioin punaisen maalin pois, maalasin Tikkurilan Helmi -kalustemaalilla (sitä löytyy niin helposti Prismasta ja meillä oli jämiä jäljellä. Nyt tekisi kyllä mieli päästä kokeilemaan Vintage paint tai Country French -maaleja.) ja lopuksi ompelin sänkyyn uuden peiton ja tyynyn.

Peittoon käytin Gütermannin Ring a roses -sarjan kangasta. Kyseiseen sarjaan kuuluu mielettömän ihana valikoima ainakin tällaisen hempeilijän mieleen ja niistä sekä Kankaita.com -verkkokaupan muista kankaista saa 15%alennuksen koodilla Hanna2014, kun tilaus on vähintään 25€. Kankaita.com:in kankaista ompelin aikaisemmin yläkerran aulaan tilkkutyynyjä (klik).

Tyynyn tein yksivärisestä valkoisesta kankaasta, mutta viimeistelin sen Teippitarhasta saamallani pitsitarralla, joka on ihan oikeaa pitsiä tarrapinnalla varusteltuna (Teippitarhapostaus täällä). Se oli helppo kiinnittää tarran ansiosta ja sitten ommella muutamalla pistolla vielä kiinni. Pitsi näkyy tarkemmin ylimmässä kuvassa.


Nyt kelpaa mummon ja vaarin New Yorkista tuliaisina tuoman Aurora -nuken istuskella ja nukkua uudessa sängyssään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!