tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tarralla loppusilaus maalattuun keinutuoliin
Minä olen ihan koukussa huonekalujen uusimiseen maalaamalla. On niin ihanaa, kun saa kohtuullisen nopeasti aikaan näkyvää muutosta! Nämä kesäiset ilmat ovat mitä parasta aikaa puuhailuun, kun voi samalla nauttia auringosta. Tänään työn alla on ollut lasten pöytä ja kaksi tuolia sekä nukensänky. Huomenna ajattelin käydä lipaston kimppuun.

Kesän ensimmäinen maalausprojekti oli minun lapsuudessa saamani keinutuolin maalaaminen. Kesäkuussa otettuja kuvia maalauksesta täällä (klik).

Eilen sain Mielikuvat -verkkokaupasta aivan ihanan paketin, joka sisälsi neljä sisustustarraa (joo, tiedätte varmaan jo kaikki, että olen hulluna näihin :D). Ensimmäinen kaunis tarra löysi paikkansa maalatun keinutuolin istuinosasta. Samanlaisen tarran isompana aion liimata ostamaani vanhaan ikkunanpokaan, kunhan saan siihen ensin ehjät lasit.


Mielikuvat -kaupan tarrapaketissa oli mukana muovinen kiinnitysläpyskä, jolla tarran sai hyvin painettua alustaan sekä erinomaiset ohjeet. Tarra kiinnittyi helposti ja näyttää kestävän myös sen päällä istumista - testattu on. Tarraan sai valita haluamansa koon ihan mittatilaustyönä ja valittavia värisävyjä oli useita. Taisin löytää uuden suosikkitarrakauppani!Tarra saatu bloginäkyvyyttä vastaan Mielikuvat.fi -verkkokaupasta.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tuosta tuli aika söpö :)

   Poista
 2. Niin suloinen, kyllä kelpaa nyt kiikkasta :)
  Aurinkoista päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiikku pääsi pitkän varastoelon jälkeen taas esille :) Kiitos samoin!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!