maanantai 7. heinäkuuta 2014

Tukholman tuliaiset kasvimaalla + asuntomessuarvonnan voittaja


Aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi terveisiä pihamaalta! Tukholman reissulla tein hankintoja erittäin maltillisesti, mutta jotain pientä sentään ostin: Kasvimaalle "Morötter", "Sallad" ja "Gräslök" -kyltit.

Meidän kasvimaa onkin tänä vuonna menestynyt harvinaisen hyvin. Saimme ystävältä lavankauluksia ja teimme niistä pienet kasvimaakehikot lapsille, istutimme herneitä, porkkanoita, salaattia ja ruohosipulia ja nyt odotellaan satoa. Salaattia on päästy jo maistelemaan. 


Asuntomessulippujen arvonta päättyi eilen. Tällä kertaa random.org arpoi voittajaksi arvan nro 15, joka kuuluu Laura A:lle kommentilla

Mukaan kolmella arvalla! Ihastuin metalliseen kukkatuoliin! <3

Laitathan Laura minulle osoitetietosi osoitteeseen hannamasi@gmail.com, niin saat liput postissa.

Kiitoksia arvonnan mahdollistamisesta Hyvän tuulen puodille.
Käykäähän messuilla ja/tai netissä katsastamassa puodin tarjonta!

Ja jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut niin ei hätää, uusi arvonta alkaa heti huomenna. Silloin jaossa lahjakortti sisustustarroihin!


2 kommenttia:

  1. Voi kun ihania kylttejä! Täällä kans on kasvimaa menestynyt aivan ihmeen hyvin, vaikka on ilmatkin olleet vähän mitä sattuun. Tänävuonna kokeilin laittaa monenlaista juttua, ja kyllä on mukavaa seurata kun sieltä nyt nouseekin vaikka ja mitä :D Porkkanat kyllä taisi suurin osa paleltua, vaikka niitä laitoin eniten, niin vähiten näyttäis olevan tulossa :( Harmi, ne ois varmaan ollut menevimpiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Meillä näyttää porkkanatkin voivan hyvin. Suunnittelin keväällä tekeväni itse tuon tyyppisiä kylttejä, mutta olisihan siinä ollut värkkäämistä ja kun nämä kivannäköiset tulivat vastaan hintaan 3kpl/5€, päätin säästää itseni siltä vaivalta. Muita projekteja on riittämiin ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!