sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Hempeäksi prinsessahuoneeksi rempattu koululaisen huone


Tästä olen jo muutaman kerran ehtinyt mainita: esikoisen huoneen seinien maalausprojektista.
Onneksi ehdin saada sen valmiiksi ennen näitä ihania kesäkelejä. Eihän nyt malttaisi sisällä tapettia höyryttää ja rapsuttaa sekä seinää tasoittaa ja hioa.

Harmittaa, etten hoksannut ottaa lähtötilanteesta kuvaa, mutta alla oleva kuva on otettu kesken prosessin ja siitä näkee seinän alkuperäisen tapetin. Tapetti oli osin jo todella huonossa kunnossa ja tuntui, etten osannut mitään minua miellyttävää värimaailmaa tämän ympärille suunnitella. Miehen mielestä seinien remppaaminen oli turhaa ja hän irtisanoutui projektista jo keväällä, kun sitä suunnittelin. Minulle asia oli kuitenkin tärkeä ja päätin haastaa itseni ensimmäistä kertaa tekemään remontin alusta loppuun asti itse. Hidasta se oli, kun aikaa meni opetteluun, mutta taidanpa ensi kesänä ottaa haasteen uudelleen vastaan ja pistää pojankin huoneen uuteen uskoon. En kuitenkaan vielä. Sen verran tällaiseen vaaditaan aikaa ja hermoja.


Minulle tuli täytenä yllätyksenä, että tuleva tokaluokkalainen halusi värimaailman lähtevän vaaleanpunaisesta. Lisäksi hän itse valitsi seinätarraksi Princess -tekstin ja kruunun. Minä olen vain iloinen, onhan itselläkin hempeä kausi meneillään. Tuleva tokaluokkalainen arveli, että huone kelpaa kyllä pikkusiskolle sitten, kun hän ei enää vaaleanpunaisesta välitä.


Huoneen varsinainen sisustus on vielä kesken, mutta päätin kuitenkin julkaista tunnelmakuvia jo tässä vaiheessa.

Pöydällä oleva lamppu on Ikean hankinta esikoisen huoneeseen edellisessä kodissa. Sen tilalle etsinässä on jotain uutta. Lasipullot löysin eurolla Vaalassa sijaitsevalta Pänikkä ja piironki -kirpparilta.


Nalle on AmandaB:n alennusmyynneistä ja kynttilänjalka Perfect homelta. Yöpöydän tuunasin Torista vitosella ostamastani yöpöydästä (klik).


Peili on Jyskistä ja Love-korun esikoinen osti itse Tukholmasta matkarahoillaan. Kiersimme lelukaupan tarkasti, mutta tuleva tokaluokkalainen laittoi parikymppisensä mieluummin koruun ja housuihin.


Sisustustikkaat tilasin Hobby hallin alesta ja vaaleanpunainen torkkupeitto veti Hemtexissä minua puoleesta sellaisella voimalla, ettei sitä voinut jättää ostamatta.

Princess-seinätarra saatiin bloginäkyvyyttä vastaan uuteen huoneeseen Wallstyle.fi -verkkokaupasta. Tarra oli valikoimassa vain pienessä koossa, mutta sen tekeminen toivomiemme mittojen mukaan ei ollut mikään ongelma. Tämä oli jo ties kuinka mones seinätarra meillä, mutta ensimmäistä kertaa mukana tuli muovikortti, jolla sai painettua tarran siististi seinään. Pieni juttu, mutta erinomainen lisä! Mukana tuli myös selkeä kiinnitysohje. Nämä kaksi asiaa jättivät luotettavan ja laadukkaan kuvan Wallstyle -verkkokaupasta.


Itse olen varsin tyytyväinen lopputulokseen ja tyttö itse rakastaa huonettaan. Hänelle on nyt innostunut myös pitämään huoneen siistinä oma-aloitteisesti ;)

Muutamia hankintoja ja tuunausprojekteja on mielessä, että saadaan huoneesta vielä viimeistellympi kokonaisuus.

4 kommenttia:

 1. Ilmottelehha ku eksyt tänne taas! Kivalta näyttää huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä ilmotella! Polttelis kyllä katsastaa tarjonta uudemmankin kerran, mutta on tuota matkaa sen verran. Tuo edellinen reissu oli semonen ex tempore -koukkaus, kun ajelin yksin sinne Vuokattiin ja Muhoksen kohdalla aloin googlettaa, että mitäs kivaa matkan varrelta löytys :D

   Poista
 2. Kyllä kelpaa pienen prinsessan asustella näin somassa huoneessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä neiti itse on ollut onnellinen :) Tänään taas tehtiin vähän lisäfiksailuja sisustukseen.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!