lauantai 12. heinäkuuta 2014

Suklaapopparit (sis. ohje ja makutesti kolmella eri suklaalla)


Sain Pandalta herkullisen paketillisen erilaisia suklaita testattavaksi ja ensimmäiseksi päätin lähteä kokeilemaan Pandan valkosuklaata, maitosuklaata ja tummaa suklaata suklaapoppareissa.


Tein Popcorn-kakun Pandan kinuskisuklaasta kesäkuun alussa (ohje ja kuvat täällä). Tällä kerta halusin muokata ohjetta hieman, koska kakku oli kaikessa herkullisuudessaan valtavan makea. Tämänkertainen ohje on vielä kakkuohjettakin yksinkertaisempi, koska jätin kuorrutuskinuskin pois. Sen lisäksi, että ohje on todella helppo ja nopea, se on erinomainen helleherkku, koska sen tekemiseen ei tarvitse lämmittää uunia.


Suklaapopparit

200g suklaata
75g voita
0,75dl siirappia
pussillinen mikropoppareita

Sulata suklaa, voi ja siirappi kattilassa. 
Sekoita kulhossa popcornien joukkoon. Jaa muffinssivuokiin.
Laita jääkaappiin hyytymään.Tein tosiaan poppareita kolmesta eri suklaasta. Vaikka tykkään tumman suklaan mausta paljaaltaan, niin siitä huolimatta tässä ohjeessa paremmalta maistuivat maito- ja valkosuklaa. Lasten mielestä maitosuklaa oli selkeä makutestin voittaja, minun mielestäni valkosuklaa hyvä kilpailija.

Ohjetta voisi toki kokeilla kaikista muista eri suklaamauista. Mitenhän mahtaisi esimerkiksi minttusuklaa käyttäytyä? Olisiko raikas vai liian outo yhdistelmä? Kertokaahan, jos innostutte testailemaan!


P.S. Jos sattuu Jyväskylän suunnassa liikkumaan esimerkiksi asuntomessujen aikaan, kannattaa poiketa myös Pandan tehtaanmyymälään suklaita maistelemaan ja tarjouksia bongailemaan! Me teimme pikastopin karkkiostoksilla ja Pandaa moikkaamassa kesäkuussa, kun Turusta Ouluun ajelimme. Tehtaanmyymälä sijaitsee Vaajakoskella ja on ihan matkan varrella, jos esimerkiksi Jyväskylä-Kuopio-väliä ajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!