perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tuunattu lastenpöytä

  
Heinäkuun helteet senkun jatkuvat, ja niin myös nämä minun tuunaukseni. Huomenna ehkä koulupöydän kimppuun. Välissä on käyty mummola-, mökki- ja hotellilomailemassa, asuntomessuilla - ja mikä merkittävintä: perheemme on kasvanut  koiranpennun verran! 

Kaikesta on kuvia napsittu ja aikomus kirjoitella, mutta tällä hetkellä postaukset laahaavat vähän reaaliaikaa jäljessä ja tämä tuunattu lastenpöytäkin on viime viikon aikaansaannoksia.

 

Pöytä on Ikean Leksvik-mallistoa, joka ei ole enää myynnissä. Tuolit olivat  samaa sarjaa, tummaa puuta. Nämä on hankittu kohta kahdeksanvuotiaan esikoisen ensimmäiseen lastenhuoneeseen arviolta seitsemän vuotta sitten. 

Väri ei enää miellyttänyt, eikä pinnan kunnossakaan ollut kehumista. Myymällä näistä ei montaa kymppiä olisi rikastunut ja malli sinänsä oli mieleinen, joten päätin alkaa tuunailemaan. Hioih ja maalasin Helmi-kalustemaalilla, liimasin pöytään Mielikuvat.fi -verkkokaupasta blogiyhteistyönä saadun tarran ja ompelin tuoleihin pehmusteet samasta Gütermannin Ring-a-roses-kankaasta, josta tein nukensänkyyn peiton (klik).

Pääsi tämäkin kalustesetti varastosta käyttöön!


 
 Nämä, nukensänky ja kirpparilta löydetty peilipöytä ovat löytäneet paikkansa yläkerran aulasta aika tyhjällä käytöllä olleesta tilasta. Kun peilipöytäkin on nuppeja myöten valmis, laitan kuvaa kokonaisuudesta.

2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!