maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kattokruunun uusi elämä ja tarra-arvonnan voittaja


Viime viikon tai parikin olen käyttänyt lähes yksinomaan tuuunaus/maalausprojektien parissa - mitä nyt tietenkin on välissä pitänyt käydä uimarannalla. Yksi viime viikon löydöistäni oli Torista ostamani kultainen kattokruunu, joka sai uuden elämän esikoisen rempatussa huoneessa.


Suhauttelin kultaisen kruunu valkoisella spraymaalilla ja kävin Halpa-hallista hakemassa kynttilälamput ja nyt on huone taas entistä ehompi. Tuo suhauttelu on muuten mukavaa hommaa, sillä saa niin äkkiä valmista! 


Muutama muu tuunausprojektia (lipasto, koulupöytä, peilipöytä) odottaa viimeistelyä varten uusia nuppeja. Olen surffannut pari iltaa netissä sopivien nuppien perässä, mutta vinkkejä otetaan vastaan. Mistä löytyisi kivannäköisiä nuppeja valkoiseksi maalattuihin huonekaluihin? Amanda B:n, Hyvän Tuulen Puodin, Romanticon ja Sisustus Satiinin valkoimat on koluttu läpi ja siellä on hyviä, mutta täydellistä ei vielä ole tullut vastaan. Harmaat tähdet, joita näistä kyllä löytyy, ovat harkinnassa koulupöytään, mutta lipastoon jotakin muuta. Ehkä siihenkin harmaata, koska valkoisissa nupeissa on niin suuri riski vähän väärään värisävyyn.

Lopuksi siihen arvonnan voittajaan.

Tarrattaren sisustustarralahjakortin arvonta päättyi eilen ja onnetar (random.org) arpoi voittajaksi arvan numero 48/52. Tämä arpa kuului nimimerkille 

*riikka* kommentilla 
Kahdella arvalla mukana. Jos voitto osuu kohdalla, tytär saa päättää tarran, hänen huoneensa on seuraavaksi rempan kohteena:)

Onnea Riiikka, tytär pääsee valitsemaan mieleistään tarraa!


Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, niin muista kuitenkin käydä osallistumassa Nokian Edenin kylpylälahjakortin arvontaan, joka jatkuu aina heinäkuun loppuun asti. Arvonta täällä.

6 kommenttia:

 1. Upea muodonmuutos lampulla, aivan eri näköinen suhuttelun jälkeen!
  Arvontavoitto, mahtavaa, kiitos! Tytär onkin mielissään, kun kuulee uutisen!

  Laitankin postia heti tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan valitsemaan! Saat lahjakortin sähköpostiisi, onnea vielä voitosta!

   Poista
 2. Tulipas lampusta hieno! Kyllä se saa tuo maali ihmeitä aikaan. Ja niin paljon mukavampaa antaa vanhalle tavaralle uus elämä, mitä ostaa aina vaan uutta kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Itse tekeminen ja muutoksen aikaan saaminen piristää myös itseä :)

   Poista
 3. Tuo spray on niin helppo maali ja nopea kuivumaankin. Meillä on maalattu parisänky, kiikkutuoli ja pienempiä juttuja sillä. Kaunis malli lampussa ja valkoisena upea! Sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miten on noin isoissa pinnoissa spray pysynyt?

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!