lauantai 5. heinäkuuta 2014

Tyttöjen reissu Tukholmaan


Onnistunut minilomareissu Silja Symphonylla Tukholmaan on nyt takana. Matkaseurana oli oma tuleva tokaluokkalainen, hänen hyvä ystävänsä sekä tämän ystävän äiti eli mieleistä matka- ja juttuseuraa sekä äidille että tyttärelle. Tällä kokoonpanolla jopa kahdeksan tunnin junamatka Oulusta Helsinkiin taittui mukavasti.


Matka toteutettiin pääasiassa tyttöjen ehdoilla. Laivalla kierreltiin erilaisten suunnistustehtävien perässä, viihdyttiin leikkihuoneissa ja diskoiltiiin iltaisin. Laivalla oli tällä kertaa tarjolla lasten Disney show molempina iltoina: Prinsessa Ruusunen ja Tuhkimo tanssiesityksinä. Yksi parhaita hetkiä taisi olla, kun Muumipeikko innostui pelaamaan pöytäjalkapalloa tyttöjen kanssa. Vaikutti Muumi itsekin viihtyvän.


Tukholman päähän ei suunniteltu mitään erityistä ohjelmaa, vaan päivä vietettiin kävellen ja shoppaillen Vanhassa kaupungissa ja Drottninggatanilla.

Viime kesänä teimme esikoisen kanssa kahdenkeskisen matkan Helsinkiin. On ihanaa, kun saa keskittyä yhteen lapseen kerrallaan edes parin päivän ajan vuodessa. Korvaamaton hetki on toisaalta myös kotiinpaluu kahden muun rakkaan pienen luo. Ehdottomasti ensi vuonna taas uusiksi!

Tänään jatkuu remonttiprojekti, vaikka ulkona paistava aurinkokin vetää puoleensa. Kesä näyttää tulleen takaisin, ihanaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!