torstai 19. helmikuuta 2015

Edullinen mattovinkki


Useammatkin lukijat ja meillä käyneet vieraat ovat ihastelleet tätä yksinkertaisen kaunista olohuoneen puuvillamattoa. Täällä saikkupäivänä surffaillessa eksyin Stocmannin verkkokaupan sivuille, koska helmikuun loppuun asti kanta-asiakkaat saavat koodilla FEB15HOME 20% alennuksen yhdestä kodin tuotteesta (ja kanta-asiakkaaksi voi liittyä netissä ilmaiseksi). Huomasin, että tätä mattoa on edelleen saatavana niin harmaana kuin myös mustana, punaisena, keltaisena ja tummansinisenäkin. Isoimmalle koolle (170x240cm) jää alen jälkeen hintaa vain 42,32€. Matosta löytyy muitakin kokoja. Mattoa tilaamaan pääset tästä.


P.S. Vaarallista tämä saikkuilu, kun on aikaa surffata nettikaupoissa ja suunnitella remontteja ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä!! Ei jäänyt enää paljoa isolle matolle hintaa! Arvaa kuka hyödynsi tämän? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli hyötyä! :) Meillä on näitä jo kaksi isoa ja yksi pieni :D Edullinen on ja hyväksi havaittu.

   Poista
 2. Pikaista paranemista ennen kuin lompakko kevenee liikaa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :D Aika vähillä selvisin - vain yksi kattolamppu tuli tilattua eilen ;)

   Poista
 3. Hepskukkuu! Miten maton reuna kestää liikkuvaiset, lapset ja koiran. Eli kääntyykö helposti sivulta myttyyn, rullalle, ei pysy paikoillaan tms? T.v. Ostoa harkitseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto pysyy kyllä paikoillaan. Meillä se tosin on painavan sohvapöydän alla alakerrassa, joten se auttaa asiaa. Yläkerrassa maton päällä ei ole painoa ja ehkä se vähän välillä siirtyilee, mutta ei niin, että olisin kiinnittänyt siihen huomiota. Yksi nurkka on rullalla, juuri sitä tuossa torppasin nojatuolin alle. Muut yhteensä kahdeksan suorassa. Ehkä tuon yhdenkin voisi suoristaa kääntämällä maton välillä toisin päin. Puuvillamattohan tuo on eli aika samalla tavalla varmasti käyttäytyy kuin muutkin puuvillamatot - ja saahan niihin liukuesteitä alle, jos on jotenkin semmoisessa läpikulkutilassa, missä pääsee liikkumaan häiritsevästi.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!