keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Yläkerran kahvilassaKäykö teille ikinä niin, että menette kauppaan ostamaan jotain ja päädyttekin ostamaan kaikkea muuta kuin sen, mitä olitte suunnitelleet? 

Minulle kävi nyt näin Coloren nettikaupan kanssa. Huomasin Facebookissa, että sinne on tullut hauskoja tapettitilkkuja ja ajattelin, että ostan niitä ja tuunailen esikoisen kanssa vanhan nukkekodin kuntoon. Kaupan sivuja selatessa bongasinkin aivan ihastuttavat puiset suklaakonvehdit tarjoilutelineineen sekä suloisen leivänpaahtimen. (Ja lisäksi vielä pari ihan täydellisesti Greengaten astiasarjan jatkoksi sopivaa lattekuppia, joista lisää omassa postauksessaan.) Samalla juttelimme esikoisen kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että koska kuopuksella on jo uusi ja hieno barbietalo, on noita tapetteja ihan turha ostaa. Nukkekodilla ei kuitenkaan tule leikittyä.

Ainakin siinä mielessä ratkaisu oli oikea, että neljävuotias oli näistä uusista konvehdeista ja paahtimesta aivan haltioissaan (ehkä jopa enemmän kuin äiti ;)) ja meillä on nyt pyöritetty kahvilaa yläkerrassa lasten leikkitilassa. Ovathan nämä kerrassaan upeat!2 kommenttia:

 1. Nämähän ovat aivan syötävän herkullisia ;)
  Leivänpaahdinki on niin upea että kyllähän tuolla kelpaa leipiä paahdella. Mukavia herkkuhetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä niin viehättäviä. Sopivasti oli muovinen leivänpaahdin mennyt rikki, oli ihan välttämättä tämä uusi siis tilattava ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!