torstai 26. helmikuuta 2015

Täydennystä astiasarjaanEilen esittelin Coloresta tilaamani puiset suklaakonvehdit ja leivänpaahtimen (klik). Samaan tilaukseen Coloren alesta tarttui kaksi siniraitaista Greengaten lattekuppia. Hintaa oli enää 8€ + blogialennus, joten nämä oli pakko saada tähtien ja punaraitojen kaveriksi. Niin ihanat, että näiden takia piti taas kaivaa koko sarja kaapista esille! Vaaleansininen lisäys teki sarjasta aavistuksen keväisemmän.

Coloresta on nyt viimeisetkin Greengatet loppuneet, mutta nettikaupassa kannattaa käydä katsastamassa upeiden leluruokien lisäksi mm. hopeiset paperipillit ja -muffinsivuoat, jos ihastelit viikonloppuna postaamiani kuvia Pomp de lux -kutsujen kattauksesta (klik). Esimerkiksi hopearaidallisten paperipillien hinta on nyt vain 3€!


12 kommenttia:

 1. Raidallisetkin on kyllä nättejä. Minulla on tullut hamstrattua pääasiassa pilkullisia eri pastelliväreissä. Ne kaivetaan esiin kevään tullen, sitten kun talviset muumimukit siirtyy ylähyllylle. Kesäksi taas tulee käyttöön kukikkaat primaveerat. Syksyn tullen otetaan esiin puna-harmaat gg:t. Ja en kyllä ole edes mikään astia-friikki! Mutta virkistäähän se vaihtelu :) Coloresta olen minäkin tilannut omiani. Tiedätkö poistuuko gg:t siis kokonaan valikoimista? -MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni niin virkistää! ;) Minusta näissä gg:issä on ihanaa just tuo vaihtelun mahdollisuus, ja onhan nämä kauniita! Valikoima on niin valtava, että vaikea valita! Coloren on kai pitänyt lopettaa Greengaten myyminen kivijalkakaupan loppumisen myötä. Woodparkissa sen sijaan on valikoima parantunut ja ne on ihan näppärää Tupoksesta noutaa :)

   Poista
 2. Ompa ihanat!! Sopii aivan täydellisesti noiden aiempien kaveriksi ♥️

  VastaaPoista
 3. Tulit mieleen tänään, kun paikallisella kirppiksellä yhdessä loossissa oli GG.tä ja muutenkin sun näkösiä juttuja mm. vaaleanpunaiset tabletit. Myyjä sanoi vaihtavansa kotonaan tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitti vinkistä! Pitänee aloittaa loma sieltä :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!