lauantai 7. helmikuuta 2015

Vihreää lauantaita!


Tämä lauantai on kulunut pääasiassa pojan jalkapalloturnauksen merkeissä. Miehellä oli töitä, joten mukana kentän laidalla minulla oli molemmat tytöt. Viihdykkeinä urheiluhallissa meillä oli eväitä ja piirustuspaperia, aika kului mukavasti poikien pelejä yleisössä jännittäessä. Tosi idyllistä lasten kanssa vietettyä laatuaikaa lauantai siis täynnä, eikö? 
Ainakin jos ei oteta huomioon sitä, että pelien jälkeen piti väsyneen porukan kanssa metsästämään esikoiselle luistelusuksia. Minä en suksista ymmärrä mitään, urheilukaupoissa ei palvelua tuntunut saavan eikä suksia löytynyt sittenkään, kun vihdoin sitä palvelua sain metsästettyä. Kaksi pienintä olivat niin poikki, että ensimmäiseen urheilukauppaan mennessä he leikkivät liukuportaissa kielloista huolimatta ja vartijakin meinasi jo puuttua peliin. Kaupan sisältä he löysivät potkuautot, joilla seikkailivat hyllyjen väleissä samalla, kun äiti yritti siihen suksiasiaan perehtyä - ja tappelivat tietenkin siitä,  kumpi saa ajaa kummalla. Toisessa urheilukaupassa eskarilainen karkasi omille teilleen ja kuopus sai pariinkin otteeseen huutokohtauksen.

Onneksi epätoivon jo melkein iskiessä Prisma pelasti päivän. Sieltä löytyi vielä yhdet sopivan kokoiset luistelusukset ja vielä puoleen hintaan. Niin innostuttiin, että ostettiin vitosen maksavia sauvoja oikein kaksi paria ja äiti päätti piristää omaa päiväänsä tulppaaneilla ja basilikalla.

Nyt onneksi sauna tuolla jo lämpiää. Rentoa viikonloppua teille muillekin! ;)

2 kommenttia:

  1. Lopussa kiitos seisoo, eikös se vanha sanontakin näin tuumaa ☺. Kylläpä muuten näyttää basilika hyvältä tuossa puulaatikossa.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!