tiistai 17. helmikuuta 2015

Puhdas, valkoinen sohva ja uusia tyynyjä


Hyvä, että ehdittiin laskea laskiaismäkeä tiistaina. Nyt innokkain mäenlaskija, meidän eskarilainen, on toista päivää kuumeessa. Laskiaismäen ja -pullien sijaan on vietetty kotipäivää pesemällä sohva, siivoamalla ja leipomalla pitsaa.

Puhdas sohva sai päälleen H&M:lta tilaamani uuden tyynyliinat. Mitäs mieltä olette näistä, pidänkö vai vaihdanko takaisin viime kevään pastelleihin? Olen itse vähän yllättynyt, että minä, joka kuvittelin lähteväni romanttiselle ruusulinjalle tänä keväänä, päädyinkin näihin jakardikuvioihin. Laput ovat vielä paikallaan ja pohdin, tarvitsenko näitä ja sopivatko tyyliin. Toisaalta olen aika ihastunut näiden luomaan rauhallisen selkeään tunnelmaan. 


Useammatkin lukijat ovat kyselleet, miten ihmeessä pärjäämme valkoisten sohvien kanssa, kun meillä on musta koira (+ kolme lasta). Yksi suuri tekijä on tietenkin pestävät irtopäälliset, jotka on näppärä pyöräyttää koneessa tarvittaessa. Koiran karvojen irrotukseen olen käyttänyt ihan teippiharjaa. Iso merkitys on kuitenkin sillä, että meidän koira on pienestä asti opetettu, ettei se saa tulla olohuoneeseen. Karvoja kulkeutuu silti, mutta tietenkin paljon vähemmän kuin jos koira itse pääsisi sohvalle. Tämä ratkaisu on meillä toiminut, koska meillä on niin suuret muut yleiset tilat, joissa koiralla on riittävästi tilaa liikkua. Meidän ollessamme olohuoneessa koira yleensä makaa olohuoneen kynnyksellä ja seurailee sieltä touhujamme.
 


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tyynyt, pidä ihmeessä ne. Sopivat sävyiltään aivan täydellisesti teidän olohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, taidan pitää! :)

   Poista
 2. Tyynyliinat sopivat todella hyvin. ��

  VastaaPoista
 3. Kaunista on! 😊
  Toivottavasti kevään aikana ehdittäs käymään ja näkis kodin livenä! 😊 t: Anja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olispa kyllä ihana saada teidät kylään!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!