sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tule jo kesä!


Aurinko paistaa kauniisti ja ajatukset vierivät jo kohti kesää. Vaikka en ole tätä ääneen sanonut, niin lapsetkin ovat alkaneet kysellä: "Äiti, milloin on kesä?" tai "Olispa jo kesä!" Kieltämättä sitä itsekin alkaa kaivata, kun kauniista paisteesta huolimatta viima iskee ulkona luihin ja ytimiin.

Poika pääsi tänään jalkapalloturnausta jatkamaan kaverin kyydillä, koska meillä ei iskän töiden takia ollut autoa käytössä. Tyttöjen kanssa on kotona fiilistelty kaivelemalla kaapista viime vuotisia, keväisiä tyynynpäällisiä, kihartamalla hiuksia ja sovittelemalla taas uusia Dollcaken mekkoja.

Parin tunnin päästä minulla alkaa viikko turistina, kun saamme koululle kolmisenkymmentä vierasta Latviasta, Liettuasta ja Virosta. Heidän mukanaan pääsen itsekin käväisemään mm. Kemin lumilinnassa ja Rovaniemellä joulupukkia moikkaamassa. Jospa vaikka ehtisi lähireissukuvia päivittää blogiinkin joku ilta! Mutta sitä ennen tunnelmia meidän olohuoneesta.
  
 6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis mekko tytöllä ja niin ihanan keväinen fiilis olohuoneessanne, love it! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä, kyllä sitä kevättä & aurinkoa jo kovasti kaivataankin:) Löysin sivusi Me&I -myyjäni vinkkaamana, kun hän pyysi vilkaisemaan uuden malliston vaatteita. Ja sittenhän löysin täältä paljon muutakin. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että olet löytänyt täältä mieleisiä juttuja! :)

   Poista
 3. Voi miten kaunis mekko tytöllä on päällä, ihan super kaunis! <3 Täälläkin odotetaan jo kovasti kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin ollaan ihan rakastuttu noihin mekkoihin, molemmilla neideillä (4- ja 8-v.) on samanlaiset. Kesällä vasta pääsevät varsinaiseen käyttöönsä morsiustytön asuina, sitä ennen on vaan vähän testailtu ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!