tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kinder-piirakkaa ja sitruunaisia valkosuklaamuffinseja


Ilta vierähti mukavasti hempeän herkkukattauksen äärellä, kun sain Nosh-kutsujen merkeissä muutaman kaverin kylään. Olipa ihana rupatella! Tilauksen teko meinasi tälläkin kertaa unohtua, niinkuin minulla emäntänä aina. Onneksi sen saa jälkikäteenkin pistää menemään.

Tarjolle leivoin tytön lahjaksi saamasta lasten reseptikirjasta sitruunaisia valkosuklaamuffinsseja sekä Kinder-piirakkaa Kinuskikissan ohjeella (klik). 

Hiljaisen viikon kunniaksi halusin laittaa vähän pääsiäisteemaa. Keltaisia kuppikakkuvuokia en tähän hätään löytänyt, joten tyydyin Halpa-Hallista löytyviin hempeisiin paperivuokiin ja lisäsin pääsiäistä keltaisella kuorrutteella ja suklaamunakoristeilla. 

Miss Etoilen "Home made" ja "With love" -koristetikut tulivat yllärinä Emma's & Mama's tilaukseni mukana viime viikolla. Yhden laitoin rairuohon joukkoon, muut pääsivät kuppikakkuja koristamaan.

Kaksi päivää ja se olis taas loma! <3










13 kommenttia:

  1. Suloisia pääsiäisherkkuja!
    Ihana kevät!
    Lähetän tuulen mukana mimosan tuoksua ja aurinkoa täältä Mantelilaaksosta sinne Pohjolaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan; kuola valuu täällä,kun näitä herkkuja kattelee!!! Ihania! Ja muutenkin ihania,suloisia pääsiäiskuvia! Tuo munassa kasvava rairuoho on supersöpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Tuo ruohoidea oli kyllä niin hauska, että piti ehdottomasti toteuttaa :)

      Poista
  3. Voi eiii, minä jotenkin missasin nyt nämä kutsut, ajattelin, että ne olis olleet tänään, alkuviikko ollut jotenkin huono-olo ja en eilen jaksanut olla koneellakaan :/ Onneksi kutsuja tulee, seuraaville sitten mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vähän ihmettelinkin, kun sinua ei näkynyt :D Kutsuja kyllä varmasti tulee taas, ehkä seuraavaksi sisustuspainotteisia. Voimia!

      Poista
  4. Onpas kauniin ja herkullisen näköistä! Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  5. Harmi, kun en taaskaan päässy! Tuo kinderpiirakka vaikuttaa olevan nyt kovasti in - ajattelin koklata itekkin sitä pääsiäiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän meillä vielä joskus aikataulut osu yksiin :) Kinderpiirakka oli tosi makeaa, mutta hyvin teki kauppansa.

      Poista
  6. Kauniita kuvia. Ihanaa pääsiäisen tunnelmaa.
    E-R

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!