keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sneak peek tytön huoneesta


Joku aika sitten kerroin, että meillä on vallinnut melkoinen kaaos ja huonejärjestys on edelleen vähän vaiheessa. Neljävuotiaalle kuopukselle on tarkoitus tehdä oma huone yläkerran aulatilaan. Tila on avara eikä siihen ovea tai varsinaista seinää tule, mutta pojan huoneesta ylimääräiseksi jääneen hyllyn laitoin tilanjakajaksi antamaan aavistukseen omaa rauhaa pienimmäiselle. Sen verran hyllyä tuunattiin, että vaihdoin kaapien ovien nupit Emma's and Mama'silta tilaamiini sieviin pieniin mustavalkoisiin.

Huoneeseen on tuloillaan isomummo vanha puusohva sängyksi, mutta sitä odotellessa patja on levitetty ikkunalle ja sehän vasta nelivuotiaasta on jännää! Ikkunalla olevat BEDTIME -kirjaimet ovat kirppislöytö Helsingin reissulta.


6 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta kyselisin että minkälainen pohjapiirros teidän yläkerrassa on? Käytiin katsomassa tänään taloa missä pitäisi kans kolmelle lapselle saada omaa tilaa yläkerrassa, jossa kaksi huonetta ja aulatilaa.. Ideoita etsin siihen miten toteuttaa jos talon ostaisimme.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä iso aula, josta lähtee kahteen suuntaan (ei vastakkaisiin vaan ikään kuin eteen ja sivulle) huoneiden ovet, tähän toiselle sivulle sain erotettua ehkä noin 9 neliön tilan, jossa on tuo ikkuna, jolla nyt on sänky. Aula jatkuu lyhyenä käytävänä, joka jatkuu portaille ja vessaan. Eihän tämä ihan optimaalinen ratkaisu ole, mutta ainakin nyt kuopuksen ollessa vasta neljä, toimii hyvin. Pikkuneiti ei vielä ovea tarvitse.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Minua vielä vähän häiritsee tuo seinäksi laitettu hylly, mutta katsotaan, saisiko siitäkin romanttisemman muokattua :)

   Poista
 3. Ihana tytön huone ja aivan ihana tuo päiväpeitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeitto on noin vuosi sitten ostettu torkkupeitto Hemtexistä. Ei ollut ihan halpa, mutta sitä ei voinut vastustaa!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!