sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Arvontamuistutus ja viikonlopun ompeluksia


Heti alkuun muistutus: Vielä kahden ja puolen tunnin ajan (su 26.4. klo 24 asti) voitta osallistua MinäIte-sisustuskuvien arvontaan täällä.

Viikonloppu on tälläkin kertaa vierähtänyt nopsaan, mutta paljon on ehditty. Tokaluokkalainen oli 4H:n leirillä, eskarilainen jalkapalloturnauksessa, naapurustosta on löytynyt uusia kavereita, on harjoiteltu pyöräilyä, pompittu trampalla, kiipeilty puumajassa ja saatu harvinaisia vieraita kauempaa.
Mamma on ehtinyt myös puuhailla ompelu- ja hiomakoneiden kanssa. Kuopuksen supersankariasu saavutti perheen sisällä niin suuren suosion, että nyt on kaikilla kolmella omat viittansa - ja kun kerran ompelukone oli kaivettu esiin, sain vihdoin ommeltua jo pari kuukautta kaapissa odottaneesta kauniista Tildan ruusukankaasta tyynyn aikaisempien Tilda-tyynyjen kaveriksi. Nyt nämä odottavat lopullista paikkaansa pikkuprinsessan keskeneräisessä huoneessa. 


Aurinkoinen ulkoilma mahdollisti sisätiloihin vähän liian pölyisen homman tekemisen. Arvaatteko, mitä tästä tulee?


Seuraavat pari viikkoa näyttävät minun kalenterissani melko hektisiltä. Saapa nähdä, minkä verran ehdin tänne postailla.

Tsemppiä alkavaan (lyhyeen) viikkoon, se on jo melkein vappu!

3 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kankaat tyynyissä.
  Nyt en kyllä yhtään osaa arvata mitä olet tuunaamassa...jännityksellä jään vastausta odottamaan.
  Mukavaa alkavaa vikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kankaat <3
  Veikkaisin että hiot vanhaa puusohvaa? :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!