sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Munia, munia, munia ja helppoja viimehetken DIY-juttuja


Mitäpä muutamaan olisi pääsiäisaamuna tarjolla kuin munia, munia ja munia: kananmunia, suklaamunia ja koristemunia sulassa sovussa. 

Munat olivat niin ikään eilisten DIY-projektien teemana. Tavallisia kananmunia värittelin mustalla tussilla. Mignon-munista tuli kaikkea enkelien ja noitien väliltä - niistä kuvia myöhemmin pääsiäiskattauksen yhteydessä. Lapsille askartelin yllätyspussit suklaamunia varten. PicMonkeyn ilmaisella nettiversiolla tein logon, jonka tulostin ja liimasin itse taittelemani paperipussin kylkeen. Sisälle mummon tuomat pääsiäisaamun yllätysmunat. Paperipussin taitteluun löytyy hyvä ohje 2XILO-blogista täältä. Omani tein tuplasti isompana. Munilla koristelin myös pääsiäiskahville leivotun mangojuustokakun.

Niin että ei muuta kuin munarikasta pääsiäistä teille muillekin!
Nauttikaa auringosta!P.S. Mitä te teette suklaamunien yllätyksille pääsiäisen jälkeen? Minulla ne eivät enää pariin vuoteen ole menneet roskiin. Sen jälkeen, kun lapset eivät niistä enää kiinnostu, vien ne kouluun ja käytämme niitä pelimerkkeinä, kun pelaamme matikan ja enkun kirjoissa olevia pelejä. Oppilaat ovat innoissaan, kun pääsevät valitsemaan oman hahmonsa eikä tarvitse kaivella kumia ja muita penaalista peliä varten.

8 kommenttia:

 1. Voih,tänne oli ehtinyt taas ilmestyä vaikka mitä ihanuuksia! Näin lomalla kun on niin kiire,ettei ehdi ees blogeja lukemaan :D Aivan ihania pääsiäisjuttuja ja voi tuota tytön huonetta!! Niin nättiä,että!!
  Teillä on näköjään vielä ihan talvi siellä? Täällä on tasaisen harmaan vetistä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvikuvat on otettu Hailuodossa, täällä meillä ei ole enää noin talvista. Kiitos kauniista sanoista! <3

   Poista
 2. Mä vien töihin isojen lasten leikkeihin yllätykset. Välillä on kyllä tullut niin kivoja, että poika on halunnut ne pitää itsellään.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tämä kattaus hivelee meitin silmää! Onko vielä pitkän perjantain kattaus - sopisi ainakin päivän "teemaan"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattaus olis tosiaan sopinut vielä paremmin pitkäperjantaille, mutta pääsiäispäivänä sen tein, kun oli enemmän aikaa. On se kumma, miten minuakin alkaa tuo musta viehättää!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!