sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäisillallinen


Niin ihana päivä! 

Lenkki lenkkeilty, auringosta nautittu, pohjamaalit lipastoon maalattu, palju lämmitetty, herkuteltu. Ja kaikki tämä ilman kiireen tunnetta. Se on minulle se suurin saavutus. Olen päässyt lomafiilikseen. Ei mikään itsestäänselvyys tällaiselle touhottajalle.
Nyt bloggailua ja Voicen uusintaa. Kohta pulahdus paljuun.

Illallisen katoin ehkä itsellenikin vähän yllätyksena mustavalkoisen sävyin ja luonnosta inspiraatiota poimien. Toisaalta pöydässä istuivat sulassa sovussa noita ja enkeli ja monta muuta erinäköistä Mignon-munaa. Olen todella huono päättämään ja päädyin askartelemaan kaikille erinäköisen jälkkärin. Ajatus noitamunasta on peräisin ihanasta Täyttä elämää -blogista, muut omasta päästä Halpa-Hallin askarteluhyllyn ääressä ideoituja.

Aurinkoista ja rentoa pääsiäisen jatkoa!
   
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heh, siitä saa kiittää Halpa-Hallin askarteluhyllyä. Pysähdyin siihen miettimään, mitä tekisin munille ja nuo siivet kutsuivat houkuttelevasti.

   Poista
 2. Kaunista! Ihana kattaus :) Itsellekin pitäisi löytää musta pöytäliina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta pöytäliina ja samanlainen valkoinen tarttuivat matkaan Hemtexin alesta vuodenvaihteessa. Ajattelin, että yksivärisille perusliinoille on aina käyttöä - varsinkin kun meidän pöytä on niin ruma, että siinä on aina joku joku liina päällä :D

   Poista
 3. Upeita kuvia ja todella kaunis kattaus!

  VastaaPoista
 4. Ooh, kuinka kaunista!! <3 Näyttää kyllä niin mielettömän upealta, kyllä oletkin jaksanut panostaa! :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!