keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Telkkarin paikka


Tähän kevääseen asti meidän pikkuprinsessa on nukkunut alakerrassa. Hänellä on ollut sänky ja lelulipasto olohuoneesta pariovilla avautuvan vierashuoneen toisella seinustalla. Pari viikko sitten tyttö muutti isompien sisarusten kanssa yläkertaan ja telkkari yläkerrasta alakertaan. 

Meillä ei ole telkkaria ollut olohuoneessa pitkään aikaan, ei edellisessäkään kodissa. Minusta se, että telkkari on sijoitettuna jonnekin muualle, rauhoittaa olohuoneen tunnelmaa. Telkkaria tulee katsottua vain silloin, kun sieltä oikeasti tulee jotain sen sijaan, että se olisi aina päällä. Eikä se telkkari sisustuksellisestikaan mikään kaunis esine ole, joten ei haittaa, vaikka sen piilottaa vähän vähemmän näkyvälle paikalle.

Tästä eteenpäin telkkarihuoneen virkaa saa toimittaa vierashuone, jossa on levitettävä rautasohva. Eipä tarvitse telkkaria tuijotella silloin, kun on vieraita. Ja tietenkin olohuoneessa on sohvan lisäksi ihanan paljon muhkeita tyynyjä, joista on lasten mielestä ihana rakentaa pesiä ja joiden päällä voi hyppiä.


  
2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!