tiistai 14. huhtikuuta 2015

Something yellow

Ystävä heitti Instassa "jotain keltaista" -haasteella. Vaikka pääsiäinen oli ja meni, oli tähän haasteeseen ihan mukava tarttua. Minä nimittäin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni olen tänä keväänä ostanut itselleni keltaisia vaatteita ja pieni ripaus keltaista jäi myös meidän sisustukeen vaaleanpunaisen kaveriksi. 

Toteutan tämän Insta-haasteen yhdellä kerralla täällä blogin puolella ja jaan kuvat Instassakin.


1. Lasten viikonloppuna tuliaisiksi saamat karkit olivat tippuneet matolle ja mikä ihana sommitelma niistä oli tullut! (En silti jättänyt niitä sinne, keräsin kuvauksen jälkeen pois ;))


2. Pääsiäiseksi ostetuista kynttilöistä on vielä puolet jäljellä.


3. Marenkeihin laitettiin viimeksi keltaista karamelliväriä.


4. Pullot ovat saaneet kevään kunniaksi pastellisen koristuksen, mukana keltaista.5. Mitäs se tämä viimeinen kuva vihjaakaan? ;) Joko teillä on aloitettu?


P.S. Minulla on ilo ilmoittaa, että blogi löytyy tästä päivästä lähtien myös Indiedays Inspirationista. Mutta varoitus: Indiedays on pullollaan toinen toistaan ihanampia blogeja. Siihen voi jäädä koukkuun!

2 kommenttia:

  1. Onnea pääsystä indiedaysiin. Vielä en ole aloittanut ikkunan pesua...ei vaan millään saa aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista, kyllähän se piristi bloggailufiiliksiä :) Minäkään en ole vielä pesuprojektia aloittanut, vaikka välineet painostaa tuossa esillä :D

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!