perjantai 10. huhtikuuta 2015

Uusi (vanha) lipasto


Täällä on kuulkaa roudattu urakalla. Sohva ja telkkari alas, nukkekoti ja lipasto ylös, mattoa huoneesta toiseen, nojatuoleja eri puolille taloa. On mallailtu ja fiilistelty ja prosessi jatkunee edelleen, mutta nyt on hetkellinen rauha ja järjestys astunut kuvioihin. Seuraavaksi odotellaan viikonloppuvieraita saapuvaksi.

Suuri, joskaan ei ainoa, syy roudausprosessille oli tämä jo talvilomalla ostamani vanha  lipasto, jonka sain pääsiäisviikonloppuna maalattua Country French -maalilla. Uudet vetimet pitäisi tilata, kun vaan tietäiin, mitä haluaisin, mutta lipasto on jo tällaisenaan niin ihana! Miten uusi huonekalu voikaan piristää koko kotia!

Aurinkoista viikonloppua!10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä iloinen, että
   hain meille, vaikka ensin jahkailin.

   Poista
 2. On se kyllä kaunis ♡
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Näinhän siinä monesti käy, että jokin uusi huonekalu saa lopulta tosi ison huonekalujen siirtelyprosessin aikaan :)! Lopputulos on varmasti hieno, kun itse lipastokin näyttää jo niin kauniilta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainakin entistä paremmalta tuntuu :) pitää nyt vielä noita tyynyjä ja somisteita mallailla ja ottaa sitten kuvia kokonaisuudesta :)

   Poista
 4. Lipasto näyttää upealta :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Ihan järkyn ihana lipasto!!! Nyt alkaa sitten vetimien metsästys :) Pitäisi kyllä kokeilla noita maaleja,kun niitä niin kovasti kehutaan! Mullakin täällä (taas!) odottelee yks maalausprojekti :D
  ps.Mun blogissa on arvonta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä osallistumassa :) Mulla olis kans jo seuraavat maalausprojektit jonossa :D

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!