keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Illan kakkuprojekti ja arvonnan voittaja


Niinhän siinä kävi, kuten sunnuntaina veikkasin, että saattaa blogi jäädä vähän vähemmälle tällä viikolla ja ensi viikolla sama jatkunee. Hommaa riittää niin töissä kuin kotonakin ja monta projektia on yhtä aikaa työn alla. Niin polttelisi maalata tuota sohvavanhusta, mutta ensin kiireisemmät alta pois. Tänään sain kunnian leipoa kakun aikuisen naisen synttärijuhliin. Toiveena oli jotain liikunnallista kuten kahvakuulaa ja käsipainoa, keväisiä värejä ja ruskeaa ja ehkä jotain lapsellisen leikkisää. Olisi ollut ihana värkkäillä vaikkapa lenkkarit, mutta nyt eivät resurssit riittäneet ja tyydyin simppelimpeihin kuvioihin. Pursotukset menivät vähän överiksi, mutta jospa ne maistuisivat sitäkin paremmilta. Täytteenä tällä kertaa valkosuklaata ja mansikkaa.

Tänä iltana väkersin myös eskarilaiselle naamiaisasun huomista varten, mutta esitelläänpä se täällä omana postauksenaan huomenissa. Kai sitä itsellekin pitää vapun kunniaksi pupun korvat pistää päähän.

Lopuksi se MinäIte-sisustuskuvan voittaja:

Arpa nro 33 eli
Kahdella arvalla mukana! Tykkään Facebookissa nimelläni Elise H..
Ihania julisteita ovat, itse valitsisin jonkin kivan mustavalkoisen julisteen :)
netteri@gmail.com4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.
  Aivan ihanan näköisen kakun olet tehnyt.
  Mukavaa vappua ☆☆☆

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos paljon, tämähän oli piristävä uutinen :) Laitatko minulle sähköpostia, vai kuinka toimitaan? Hauskaa vappua kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä yritän tänään saada sinulle sähköpostin lähetettyä. Katsele valmiiksi, minkälaisen julisteen haluaisit tai jos haluat jotain omaa ideaa toteuttaa niin välitetään toiveet MinäIte-kuville :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!