tiistai 7. huhtikuuta 2015

Palloja ja säilytystilaa


  Eskarilaisen jalkapallohuone täydentyy vähitellen. Quriosa tarjosi huoneeseen Happy lights -pallovalot bloginäkyvyyttä vastaan ja samalla tilasin Quriosasta mustavalkoisia säilytyskoreja: ison raidallisen sekä pienemmät numerokorit. Nyt alkaa huoneessa olla riittävästi säilytystilaa leluille. Muutenkin huoneen sisustus alkaa hipoa valmista. Enää odottelen seinälle kolme mittatilaustyönä tehtyä kehystettyä julistetta sekä mustia säilyskoreja Ikean hyllyyn. Kun saan ne, kiinnitän kellon  ja ehkä huoneessa ennen olleen magneettitaulun seinälle ja sitten saa kelvata!

Huone on osoittautunut erittäin toimivaksi. Tärkeimmät lelut ovat esille, pallovalot toimivat yövalona ja seinätarramaaliin on potkittu pientä pehmeää palloa. Liitutaulu hoitaa piirtelytarpeen virkaa (vaikka löytyy huoneesta toki kyniäkin) ja uusia koreja voi käyttää vaikka koripallokoreina. Säkkituoliin on mukava käpertyä välillä padia pelaamaan. Toisaalta säilytyskorit voi laskea pois Dropit-naulakoista ja naulakoihin voi laittaa vaikkapa jalkkiskengät ja mitalit roikkumaan.

Poika vaikuttaa tyytyväiseltä, joten äitikin on!4 kommenttia:

 1. Voihan säkkituoli, miten se on muhkea ja kutsuva. Huone on kyllä tosi kaunis ja siellä on kaikki tarpeellinen, mitä poika voi omaan huoneeseensa kaivata. Hyvältä siis näyttää.

  VastaaPoista
 2. Huone näyttää kyllä todella kivalta, nuo numerokorit on tosi kivat, itsekin miettinyt sellaisten ostoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Numerokorit on aika kivan kokoisetkin, yhteen mahtuu pojan turtlesit, yhteen minecraft-hahmot ja viimeiseen voisi laittaa vaikka pallot.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!