torstai 9. huhtikuuta 2015

Kirjoituspöydän uusi ilme


Siitä taitaa olla se noin viikko tai korkeintaan, kun laitoin tänne kuvia tokaluokkalaisen huoneesta uuden seinätarrahankinnan jälkeen. Silloin totesin, että huone on toistaiseksi hyvä näin. Tällä(kään) kertaa toistaiseksi ei ollut kovin pitkä aika. Viime viikonloppuna maalasin Torista ostetun vanhan lipaston Country French -maalilla. Koska maali pitää käyttää kahden vuorokauden sisällä sekoituksesta ja sitä jäi lipastoprojektista reilusti yli, oli äkkiä keksittävä lisää maalattavaa. Eikä se tietenkään mikään ongelma ollut. Tytön kirjoituspöydän puunvärinen pöytälevy on ollut vahakankaalla päällystetty viime kesästä asti, mutta se alkoi olla jo aika likainen. Muuten pöytä oli väriltään kuultovalkoinen, eikä se sopinut huoneen seinien ja muun kalustuksen väriin. Itse asiassa viime vuonna ostut tähtinupitkin sotivat pöydän alkuperäisen sävyn kanssa, mutta nyt ne ovat ihan täydelliset. Country French Lumi on todella kaunis sävy ja rakastan tuota perinnemaalin eläväistä mattapintaa. Maalia oli pakko tilata heti lisää, että saan vielä huoneessa olevan vitriininkin samaan sävyyn. Koska pöytäprojekti tuli ihan ex tempore, en pohjakäsitellyt pöytää enkä niin ikään maalaamaani tuolia millään lailla. Lipasto, jonka pohjamaalasin otexilla, onnistui  minusta paremmin, mutta ihan kelvollinen tästäkin tuli ilman pohjustusta. 

Maalatusta lipastosta en vielä ole ottanut kuvia, koska olohuoneen myllerrys on kesken. Eilen kannettiin olkkariin toinen sohva, nyt sohvan päälliset ovat pesun jäljiltä kuivumassa. Loppuillan aion laitella olohuonetta, toivottavasti saan siitä teillekin vielä täällä viikolla kuvia. Olen siitä niin innoissani!

Innoissani olen myös blogin uusista tuulista, mutta niistä lisää myöhemmin. 
On se jännä, miten fiilikset heittelevät laidasta laitaan. Alkuviikosta oli suurin piirtein heittämässä hanskoja tiskiin, kun tuntui, että omat kuvat ovat niin huonoja ja aiheet tylsiä, mutta nyt on taas mieli virtaa täynnä!

   4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!