torstai 22. joulukuuta 2016

Kahdeskymmenestoinen: Viime hetken itsetehty joululahjavinkki


Ikeaa saamme kiittää tästä viimeisimmästä innostuksesta: personoiduista eli itse koristelluista tyyny- ja pussilakanaseteistä. Ikeassa vietettiin lasten päivää joulukuun alussa, kun olimme Kuopiossa ja siellä lapset pääsivät piirtämään itselleen tyynyliinat. Niin kovin innostuivat, että kotiin ostettiin Ikean reissulta kokovalkoiset pussilakanasetit jokaiselle tuunattavaksi, ja pari pakettia kangastusseja. Nekin löytyivät saman katon alta.

Itse muistan piirrelleeni muumityynyliinoja omille isovanhemmilleni joulupaketteihin vuosia (lue vuosikymmeniä :D) sitten, mutta sittemmin tämä kiva ja helppo vinkki oli jäänyt unholaan. Tällaiset lasten koristamat lakanat ovat ihana idea ilahduttaa mummeja ja kummeja, ja kylläpä näissä kelpaa lasten itsensäkin nukkua.

Eikä piirtely oli kielletty aikuisiltakaan. Siskoni teki aivan upeat lakanat meidän eskarilaiselle synttärilahjaksi  <3

Ja miksei lahjaa voisi antaa toisinkinpäin eli lapselle pakettiin valkoiset lakanat ja kangastussit - siinäpä riittää mukavaa tekemistä joulun pyhiksi!

Tänään meillä olisi tarkoitus viettää päivä piparitalojen parissa. Pitäkää peukkuja, että saadaan rakennelmat pystyyn! ;) 2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!