keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Seitsemäs: Meidän jouluauto


Jo lokakuussa bongasin kaupassa hauskan joulukoristeauton. Se oli niin söpö, että olisi tehnyt mieli ostaa se. Onneksi mielestäni pikkuautolle kohtuuton hinta tuli vastaan ja keksin, että sellaisenhan voi värkätä itse. Sittemmin näitä autoja on näkynyt useammallakin Instagram-tilillä ja blogeissa. Taitaa olla tämän joulun juttu. En muista aiempina vuosina nähneeni.

Siitä huolimatta, että näitä on tullut jo useita muitakin vastaan, esittelen seitsemännessa luukussa meidän, tai siis oikestaan lähinnä tämän kroonisesti matkakuumeilevan äidin, version jouluautosta.


Pikkuautoa jouluautovärkkäilyä varten lähdin kaivelemaan tietenkin pojan laatikoista. Päädyin tähän New Yorkista tuliaisiksi tuotuun taksiin, joka sai jouluksi katolleen paketoidun tulitikkurasian ja pikkuleimasimen sekä havunoksan. Havu toki kuihtuu ja sitä pitää välillä vaihtaa, mutta kyllä se yllättävän pitkään pysyy hyvänä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, joka muistuttaa minua ihanasta Nykin reissusta, vaikkei siellä silloin joulua vietettykään.
Autolle löytyi sopiva paikka vanhan Amerikassakin seilanneet matka-arkun päältä ja kokonaisuutta täydentämään pääsi taustalla olevalle seinälle kiinnitetty Desenion juliste, jossa on teksti: "New York - always a good idea"
8 kommenttia:

 1. Kiva idea ja tuli edullisemmaksikin! Ystäväni lähti New Yorkiin maanantaina synttäreitään viettämään! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea ja kiva kun julistekin sopii koristeen kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 3. Jännä idea, en ole tuollaista aiemmin nähnytkään. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ei ollut vielä ihan kaikille vanha juttu 😃

   Poista
 4. Inspiroivat kuvasi saivat mielikuvitukseni laukkaamaan. <3 Tuija

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!