tiistai 13. joulukuuta 2016

Kolmastoista: Jouluilmettä helposti julisteillaMeillä on tänäkin vuonna askarreltu melko paljon innostuineissa joulufiiliksissä, mutta välillä on mukava jättää värkkäämiset sikseen ja tarrautua helpompiin keinoihin kodin ilmeen muuttamiseksi. Julisteet ovat ihan loistava ja edullinen keino saada sisustusta muutettua kuluvan kauden ja/tai fiiliksen mukaan - oli kyseessä sitten joulu tai mikä tahansa muu ajanjakso.

Olohuoneen taulukollaasin uudet julisteet ovat Deseniolta. Halusin jotain jouluun sopivaa ja ainakin omassa mielessä kaikenlaiset porot ja peurat istuvat hyvin tähän juhlakauteet. Käpyjä käytän koristelussa muutenkin, joten miksi ei yksi mahtuisi myös seinälle. Kolmannessa pikkujulisteessa on teksti "breathe". Näin joulukiireiden keskellä on ihan hyvä muistuttaa itseään ottamaan iisisti ja hengittämäänkin välillä.

Niinpä näiden kuvien myös toivotan teille niitä rauhallisia, stressittömiä joulunodotushetkiä! 


Julisteet saatu Deseniolta bloginäkyvyyttä vastaan.

5 kommenttia:

 1. Mistä nuo tähdet ovat, Hanna-Mari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on itse taiteltu Anu 😊 Joulukuun alussa tein origami-postauksen, siellä pitäs olla linkki ohjeeseen. Ovat tosi helppoja. Oppilaat innostu noista kovasti vitosella ja luokka oli täynnä tähtiä 😃

   Poista
 2. Respect! Nyt ei taida minusta irrota moiseen, mutta jospa ensi vuonna...

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!