keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Neljästoista: Muistathan postittaa joulukorttisi ja arvontojen voittajat


Tänään on se päivä, jolloin viimeistään pitää lähettää joulukortit, jos ne haluaa saada edullisemmalla hinnalla liikkeelle. Tämä on siis se päivä, kun minä pudotan kortit laatikkoon. Taitaa aina jäädä tähän viime tippaan.

Kortteja kirjoitettiin miehen kanssa yhteentoista asti eilen illalla.
Sitä ennen ehdin jo unohtaa maksamani postimerkit postin kassalle, josta kuitenkin sain ne onneksi illalla. Olivat ottaneet jemmaan. Onnea on hyvä palvelu ja tuttu, pieni asiamiesposti, jossa olen melko lailla vakioasiakas. Tuntevat tapani ja olivat käsi ojossa postimerkit sisältävän kirjekuoren kanssa jo valmiiksi, kun palasin häntä koipien välissä merkkejä metsästämään :D

Että miten niin ehkä vähän liikaa asioita pyörii päässä aina tässä joulun alla ja ihan kaikki ei sittenkään pysy hallinnassa, vaikka niin aina välillä kuvittelee ;)
Kortit pääsevät kuitenkin tänään liikkeelle pienistä hidasteista huolimatta.

Kortit meillä on jo tuttuun tapaan teetetty omista valokuvista. Ensimmäistä kertaa tein kuitenkin kuvista kollaasin (Alunperin suunnittelemiani leivontakuvia en halunnut lähettää, koska kaksi isointa lasta oli niissä niin myrtsin näköisiä - eivät innostuneet äidin kortti-ideasta sillä hetkellä.)
Kirjekuoriin sain pienen kivan lisän kultaisella Teippitarhan teipillä.

Nyt siis enää lahjojen paketointi ja lähetys, viimeisten lahjojen ostaminen, yli kahdensadan kokeen korjaaminen, kaikkien jouluruokien teko ym. ym. ennen joulua. Almost done ;)

Lopuksi vielä arvontojen voittajat:

Itsenäisyyspäivän arvonnassa Everyday Designin kassitelineen voitti Hansu Nurminen
ja Hyvän tuulen puodin lahjakortin kymmenennen päivän arvonnassa voitti Mirja Määttä.
Molemmat osallistuivat Facebookin puolella arvontaan.
Onnea voittajille!
Laittakaa yhteystietoja tulemaan palkintoje toimittamista varten.
5 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että sinulla pitää kiirettä, huh...huh, melkein pyörrytti, lukiessani, mitä on vielä tehtävä. Siis ennen joulua :) Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Kiva tuollainen kuvakollaasi, mummonkin olisi mukava saada tuollainen esim. lapsista ja lapsenlapsista. Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!