lauantai 17. joulukuuta 2016

Seitsemästoista: Joulukuusi superhelposti teippitapetillaSeitsemännessätoista luukussa esitellään jälleen superhelppo ja nopea DIY-vinkki jouluilmeen luomiseksi.

Kun tein tilausta Teippitarhaan, Teipitarhan väki kyseli, haluaisinko testata myös Teippitapetteja. Helposti innostuva luonteeni otti ehdotuksen innolla vastaan. Valitsin ehkä vähän tylsän, mutta aina niin varman mustan teippitapetin ja tein siitä seinälle graafisen joulukuusen. Mustan jumppapatjan taustaksi se sopii oikein hyvin. Mitään roikkuvaa/seinästä irrallaan olevaa ei tuolle seinälle voi laittaa, koska se olisi käsilläseisontojen tiellä, joten jokin tällainen seinän koristelu oli ainoa vaihtoehto.

Teippitapetti on laadukasta Washi-teippiä. Se kiinnittyi seinälle helposti ja näyttää pysyvän lasikuitutapetinkin päällä moitteettomasti. Se on myös helppo irrottaa siitä siististi, kun sen aika on.
Teippitapetilla saa siis todella helposti muokattua huoneen ilmettä.
Lisää teippitapetin mahdollisuuksista ja eri väreistä ja malleista täältä.

P,S, Tuo Dinoxin jumppapatja on ihan loistava lahjavinkki!
Meillä patja on jatkuvassa käytössä ja tässä parissa kuukaudessa, minkä se on olohuoneessa ollut, ovat lasten motoriset taidot ottaneet ison harppauksen eteenpäin. Eskarilainenkin seisoo todella tukevasti päällään ja hetken myös käsillään jne.
Yhteistyössä Teippitarha

4 kommenttia:

  1. Kivaidea ja ihana tuo jumppapatja tuossa kuusen alla! Muuten minä olen askarrellut niitä paperikuusia, onnistuu ja kivoja ovat. Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää kyllä.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!