torstai 24. lokakuuta 2013

Ekaluokkalaisen ostokset ja lahjatoiveet

Syyslomalla kierreltiin kauppoja, mutta ostokset jäivät (kerrankin) pieniksi. Laivalta en ostanut edes karkkia ja Jumbossa/Flamingon kierroksella vältin houkutukset, vaikka kävelimme useita kertoja Sockdrawer-nimisen sukka/sukkahousukaupan ohi, jossa oli mm. Me&I:n viime kevään sienitunikan kanssa samaa kuviota olevia hauskannäköisiä sukkahousuja. (Ehkä teen nettitilauksen nyt jälkikäteen ;)). 

Kävin vilkaisemassa tarjonnan myös Hemtexillä, Accessorizessa ja monessa muussa kivassa kaupassa, mutta keskityin kuitenkin lasten perässä juoksemiseen, kun välttämättömiä tarpeita ei ollut. Ainoastaan nämä alla olevat "roskat" (kuten mies näitä nimittää) ostin eli hämähäkkejä ja valotikkuja ensi viikon Halloweenia varten sekä pikkuprinsessalle noin euron hintaisia alehiuskoristeita.


Lapsille ostettiin kaikille yksi omavalintainen tuliainen ja pikkuneiti valitsi tietenkin pienen prinsessan. Keskimmäinen halusi Diabolot.


Esikoisella oli lisäksi omaa rahaa matkassa, koska hän oli saanut sitä synttärilahjaksi ja kerännyt vähän lisää myymällä lelujaan kirpparilla. Prinsessaikä häneltä alkaa olla jo ohi, eivätkä kaiken maailman lelutkaan enää houkuta niinkuin vuosi pari sitten. 

Diabolot hänkin halusi, ja niiden lisäksi mukaan tarttui minikangaspuut, viivotin ja limpparihuulirasvoja, kaksi paria alekorviksia sekä Top Model -taikatussit ja -kirjanmerkki. Näiden lisäksi mietinnässä olivat ainakin olkalaukku, Robin-koru, paremmat puuvärit ja tennarikoru.Toinen korvispari oli sen verran hurjannäköinen, että taitaa päästä lähinnä Halloween-käyttöön.


Kaikkeen raha ei riittänyt, ja vähän harkintaakin oli jo ilmassa ("ostan tämän myöhemmin, jos se vaikka tulee alennumyyntiin.", "En osta näitä, koska ostin jo korviksia" ja "En ota tätä, koska silloin ei jäisi yhtään rahaa".) Sen verran ihanuuksia matkasta jäi mieltä kaivamaan, että tänään ekaluokkalainen kaivoi paperin esiin ja kirjoitti joulupukille kirjeen: iPad mini ja sen suojus, MP3-soitin, puhelinsuoja ja puhelintarroja, olkalaukku sekä lisää korviksia on listan kärjessä. 

Yllätysbonuksena listalla on Baby born -nukke ja sen tarvikkeita. Neiti ei ikinä ole nukeilla leikkinyt ja hänellä on niitä jo kolme, mutta nyt kuulemma olisi saatava uusi, koska pikkusisko on juuri siltä lempinukelta irroittanut jalan. Saapa nähdä, mihin näistä joulupukki päätyy... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!