torstai 17. lokakuuta 2013

Naistenvaateilta

Mies lupautui lähtemään lasten kanssa harrastelemaan ja sain talon pariksi tunniksi itselleni. Kutsuin naiset tällä kertaa katsastamaan ja sovittelemaan Me&I:n naistenvaatemalliston vaatteita.


Leipomiseen ei tällä viikolla riittänyt aikaa, mutta toisaalta naisten illan tarjoiluksi sopi hyvin juustot ja keksit, jotka maistuivatkin vieraille ja emännälle.


 Viinipullo ja -lasitkin oli kaivettu esiin.


Kahvi- ja teekuppeja varasin reilusti kymmenelle, kun oli monta "ehkä"-tulijaa.


Kerrankin rauhallisessa talossa teki mieli luoda tunnelmaa, joten sytyttelin kynttilät palamaan ja nostin lyhdyt esiin.


Rahin päälle asettelin naposteltavaa tarjottimella.


Ilta oli kyllä täysin erilainen kuin lasten kanssa pidetyt kutsut. Kerrankin ehti rupatella rauhassa, ja vaatteiden sovittelukin oli helppoa. Paikalla oli pelkkiä opettajia, joten puheenaiheitakaan ei ollut vaikea löytää.

Ainoa harmi oli, ettei vieraita päässyt paikalle enempää. Onneksi edes kolme ihanaa jaksoi tulla, kun pöytä oli koreana! Kiitos teille mukavasta seurasta!


P.S. Yksi illan puheenaiheista oli arvatenkin tänään satanut ensilumi. Eihän sitä niin älyttömän paljoa tullut, mutta kyllä siinä riitti ihmettelemistä oppilailla ikään katsomatta. Ihmeesti sai rauhallinenkin luokka vauhtia, kun ensimmäiset pisarat bongattiin eikä tehtävien tekemisestä tahtonut tulla enää mitään. Eräs halusi ottaa heti kuvan kännykkäkameralla. Välitunnilla tehtiin enkeleitä jarakenneltiin lumiukkoja. 

Lumipallojen heittelyltäkään ei tietenkään kokonaan vältytty, ja pitihän siitä myös jokavuotinen keskusradiotiedote (=kielto). Mikä siinä lie NIIIN ihanaa, mutta kyllä vaan meidänkin Viskaripoika heti päiväkodin porteista päästyään keräsi lunta ja heitti, varmisti vain, että "Eihän tämä ole enää päiväkodin pihaa?"


2 kommenttia:

  1. Miettinyt itsekin kutsuja, mutta aika ei vaan tahdo riittää... Kiva idea tuo viini, juustohomma -säästyy leipomiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä helpompi vaihtoehto kuin leipominen ja toi mukavasti tunnelmaan aikuisten iltaan :) Rauhallisena viikonloppuiltana vois toimia vielä paremmin.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!