perjantai 11. lokakuuta 2013

Virkattu kännykkäpussi

Ihanaa, kun toisten blogeista saa niin kivoja vinkkejä! Luin jälleen kerran Amalian blogia ja sieltä löytyi ihana virkatun kännykkäpussin ohje. Mammojen käsityökerhokin (=kaveripiirin kokoontuminen kutimien ja virkkausten äärellä) lähestyi, enkä ollut ehtinyt hommata ontelokudetta mattoa varten, joten päätin tekaista keskimmäiselle kännykkäpussin.

Paikallisesta halpiksesta löytyi Hanko-lankaa mukavan syksyisissä sävyissä, joten sitä kautta kurvasin käsityöiltaan.Itse virkkaaminen oli nopeaa, mutta tällaisella satunnaisella ja vähän kärsimättömällä käsityöihmisellä meni kyllä vähän turhan paljon aikaa lanjoken päättelyyn ja viimeistelyompeluihin. Myös tuo päälle ommeltu koristekuvio oli hieman haastava saada siistiksi.

Virkkasin tämän aavistuksen liian pienellä koukulla (ohjeen suositus 5, lankavyyhdin puikkosuositus 6 - meiltä löytyi tähän hätään vain 4,5), joten isomman koukun hommaminenkin nopeuttanee tuotosta ja vähentänee kireyttä.

Olin joka tapauksessa niin tyytyväinen lopputulokseen, että maltankohan tätä ollenkaan lapselle antaa. Taidan pitää itse! Pitänee lomareissulla tehdä muutama lisää, ehkä myös joulupukin konttiin. 

Ohje myös todella kivannäköiseen, saman tyyliseen pikkulaukkuun löytyy linkistä. Sitäkin pitää kokeilla!

4 kommenttia:

 1. Tuosta langasta näyttää huomattavasti paremmalta, kun mun super paksusta villalangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpikseen vaan shoppailemaan :) Meidän ekaluokkalainen katteli sieltä eri itelleen värit omaan kännykkäpussiin.

   Poista
 2. heh:) tuli mieleen tuosta halusta pitää itse, kun on jotain kivaa. me anskun kanssa puhuttiin joskus karkin ostamisesta toiselle. Sitä ostaa joskus lämpimällä ajatuksella, mutta huomaa märsyävänsä sitten vähän huonolla omalla tunnolla herkut itse. :P no.. ajatus on tärkein, vaikkei se välittyisikään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pikkumies sai kuin saikin tuon eka kännykkäpussin, tein itselleni toisen nyt matkalla.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!