sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hullut päivät -hullu

Nykyään en jaksa lähteä liikkeelle kaikenmaailman alennusmyynteihin, kun aika on muutenkin kortilla. Mammuttimarkkinoiden, sikapäivien ja monien muiden alennuskampanjoiden lehdet menevät surutta lehtikotiin. Stockmannin hullut päivät on kuitenkin eri juttu. Niissä on vaan sitä jotain. Voihan se johtua siitä, että opiskeluaikana olin töissä Stockalla, mutta oli mikä oli, Hulluja päiviä odotan aina innolla ja laskeskelen jo etukäteen, mille viikolle ne mahtavat osua.

Nyt se aika on taas käsillä, esite on tullut ja keskiviikkona keltaiset kassit lähtevät liikenteeseen. Eilen illalla hotellihuoneessa lasten nukkuessa oli aikaa selata kuvasto läpi (paperiversiossa on aina enemmän fiilistä kuin nettikuvastossa) ja muutamia ihanuuksia tuli bongattua:


1. Esikoinen on kinunnut jumpsuitia itselleen, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan sen jälkeen kun Me&I:n haamuhaalari kävi pieneksi. Tämä Bogin haalari kuulemma kelpaisi ja hintaakin oli vain 12,90€. 

2. Esikoisella ei vielä ole talvikenkiä hommattuna ja perinteisesti meillä on talvet menty Vikingin goretekseilla ja/tai Kuomilla. Esikoinen itse bongasi lehdestä nämä Skandian saappaat (42,90€), eivätkä lupaukset eivät ole hullummat: "Lämpimien kenkien kumiosa pitää vettä. Kengissä on solmittavat nauhat ja irrotettava vuori. Päällisen materiaali on nahkaa ja kumia, vuori on tekstiiliä. Pohjat ovat pitävää kumia." 


Lehdestä löytyi kyllä myös noita luotettavia Vikingejä tarjoushintaan, mutta jos jollain on kokemusta näistä, niin kommentit tervetulleita!

Mekoillehan meillä ei edelleenkään ole tarvetta, mutta silti silmä ei ovinut välttää näitä Benettominen kauniita tunikoita (11,90€)


ja Desigualin ihania väripilkkuja (29,90€).


Lisäksi olisi toki kauniita sukkahousuja kohtuuhintaan, monenlaisia talvitakkeja esikoiselle ja ihania, pitkiä untuvatakkeja itselle. Talon sisustukseen Artekia, Pentikiä, mattoja jne.

Ja koska kuvaus on alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän, niin kunpa olisikin varaa hankkia tällainen Nikonin objektiivi, jonka avulla tarkentaminen olisi nopeampaa ja helpompaa. Lähes 400€:n hinta kuitenkin pistää vielä hieman miettimään.


Ajoilta Hullujen päivien työntekijänä muistan, miten ihmiset juoksivat liukuportaita pitkin Oulun Stockmannin neljänteen kerrokseen lentoja varaamaan. Itseki ostin viime syksynä Hulluilta päiviltä New Yorkin lennot (tällä kertaa niiden hinta 499€) sekä edellisenä keväänä Berliinin lennot, myös Rooman lennot on aikoinaan tullut Hulluilta päiviltä hommattua. Jos nyt olisi varaa matkustaa, niin suosisin jälkeen Hullujen päivien lentoja. Niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Halpalentoyhtiöiden lentohinnoilla saa lennot järkevään vuorokauden aikaan ilman vaihtota/vähillä vaihdoilla sekä todella edulliset liittymät Oulusta.

Vakiohankitalistalla ovat joka kevät ja syksy Herkun ihanat juustot ja leivät sekä leffalippupaketti. Tuolla kymmenen lipun edullisella setillä (78€) pärjää aina seuraaville Hulluille päiville asti.

Onneksi minulla loppuu työt keskiviikkona jo yhdeltä, taidanpa tietää mihin tämän viikon keskiviikkona suuntaan suorinta tietä. Valitettavasti parhaat tarjoukset ovat ehtineet jo aamuyhdeksään mennessä loppua, joten voihan olla, että teen pienen nettishoppailukierroksen jo aamusta ;)

1 kommentti:

  1. Mulla oli jo sovittuna lounas kaupunkiin miehen kanssa, mutta just aloin jänistää - vaunujen kanssa hulluille päiville... Mitään pakko saada juttuakaan en löytänyt ja miekkonen saa hakea pakolliset kuivashamppoot- on se ennenkin osannut ;) Täytyy kuitenkin vielä harkita. Noita samoja kenkiä minäkin katoin. Pitäs tutkia löytyykö netistä kokemuksia. Näyttävät paljon Sorelleilta ja mun omat on niin painavat, että just kehtaa yhessä kohti pihalla niillä seisua :)

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!