sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Keltainen on viikon väri

Tällä viikolla suurimpien kaupunkin keskustat ovat muuttuneet keltaisiksi Hullujen päivien muovipusseista. Itse en päässytkään aloituspäivänä paikan päälle, joten tein ensimmäiset hankinnat netistä kesiviikkona klo 9 alkaneella oppitunnilla englanninkoetta valvoessa. Desigualin mekot, Benettonin tunikat ja Skandian saappaat oli jo viety käsistä, mutta jumpsuitin sain tilattua ja jotain muuta pientä.

Perjantaina lähdin töiden jälkeen kuopuksen kanssa kahden kaupunkiin ja niinhän se oli kuin arvelikin: keltaisia pusseja vilisi vastaan joka puolella. Rohkeasti sukelsimme sekaan. Kuopus bongasi heti itselleen ihanan prinsessarasian, jossa oli teemaan sopivasti keltainen Belle-prinsessa. Tasapuolisuuden nimissä piti ostaa jotain pientä kotiinviemistä myös kahdelle muulle lapselle, keskimmäiselle Rio-DVD ja esikoiselle hänen toivomansa Tuulin CD. Hiusrenksut tarttuivat mukaan kassan vierestä ja pääsivät heti kotona testiin. Äidille löytyi Craftin urheilukerrasto syksyn lenkkejä ajatellen.


Lauantaina käväisin vielä uuden mutkan Stockalla ja keskiviikkona loppuunmyytyjen talvikenkien tilalle löytyi esikoiselle Sorelin talvisaappaat huopavuorella. Löytämieni nettikeskustelujen perusteella näiden pitäisi olla lämpimät, palaute näytti olevan pelkästään positiivista. Talvi näyttäköön!


Herkkua ei Hulluilla päivillä voi ohittaa. Tällaista maustettua ruokakermaa en olekaan ennen kokeillut, mutta keltainen purkki tarttui matkaan testattavaksi.


Vakiohankinta sen sijaan on ihanat juustot. Mies vietti viikonlopun pitkästä aikaa kotona, joten pitkästä aikaa vietimme kahdenkeskistä laatuaikaa lasten mentyä nukkumaan: viiniä, juustoja, viinirypäleitä, suklaata ja romanttinen komedia. Kyllä tulikin tarpeeseen!


Sunnuntaina keltainen teema jatkui: kirpparilta löytyi tytöille ihanat, keltaiset Metsolan mekot. 


Vihdoinkin ehdin opettaa esikoista alkuun koukulla virkkaamisessa (sormivirkkaus sujuu jo vauhdilla). Ontelokuteesta isolla koukulla oli helppo aloittaa ja äidin ollessa lenkillä esikoinen oli tekaissut itselleen vyön.


P.S. Tämän verran tavaraa oli matkassa kirpparille lähtiessä. Keskimmäinen piti leluostoksillaan huolen siitä, että jokaisen myydyn tilalle tuli varmaan vähintään yksi uusi tavara: turtles-hahmo, pikkuautoa, flipperi, dinosaurus... Kuopuskin löysi itselleen jälleen kerran pari niin ihanaa pehmolelua, sellainen hoivaajaluonne kun on. Esikoinen sen sijaan keskittyi myymään ja keräsi itselleen rahaa matkakassaan. Paljon ihania vaatteita jäi myymättä, joten seuraavaksi ohjelmassa niiden myymistä nettikirppareilla.


P.P.S. Kylläpä lenkki kulki mukavasti uusilla juoksuvaatteilla, Stadiumin alesta tilatulla takilla ja housuilla sekä Craftin kerrastolla. Kuusi kilometriä taittui 35 minuutissa.


2 kommenttia:

  1. onpas Anni taitava :) mukavia taitoja nuo käsityötaidot. Itsekin olen useampaan otteeseen harkinnut jotain vaikka virkkaussysteemin opettelua. auttaisi ehkä levottomaan oloonkin tuollainen motorinen puuhastelu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsityöt on tosi rentouttavia, en itekään oo niitä ennen tätä syksyä pitkiin aikoihin harrastanut, mutta nyt jo ihan koukussa. Tosi nopeaan saa valmista!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!